Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiranda

Kobiety w obsisłych spodniach

Polecane posty

Gość poganizcz klawiszy
Najahaje2 ale tylko chcica jest dla małżeństw np aids jest kara za nieprzestrzeganie 6 i 7 przykazania Wirus HIV przenosi się wyłącznie drogą płciową i przez bezpośrednie wniknięcie zakażonej krwi do krwiobiegu osoby zdrowej. Zarazić się można tylko podczas stosunku płciowego, przez użycie tej samej igły do wstrzyknięć, przez kontakt skaleczenia, rany, owrzodzenia z zakażoną krwią oraz w następstwie transfuzji, jeśli krew nie została poddana kontroli na obecność wirusa. (Ponadto na zakażenie narażone są dzieci rodzące się z matek będących nosicielkami wirusa.)

Gość pogon za diabłem
Żadna kobieta nie może przyjmować Komunii Świętej w spodniach. Przez to Mojego Syna bardzo znieważacie. Co jest dla kobiet, to dla kobiet, a co dla mężczyzn, to dla mężczyzn: „Kobieta nie będzie nosiła ubioru mężczyzny, ani mężczyzna ubioru kobiety, gdyż każdy kto tak postępuje, obrzydły jest dla Pana Boga Swego" ( Księga Powtórzonego prawa 22,5)

Gość pogon za diabłem
mam potężna erekcję :classic_cool:

Gość pogon za diabłem
wymiatam kulkami

Gość pogon za diabłem
szarpię skórą jak szalony :classic_cool:

Ktos z bandy Rydzyka zasmieca te forum. A gdzie jest napisane ze spodnie sa meskie? W starozytnosci nie znano spodni. Wszyscy chodzili w sukniach i spodnicach. Spodnie sa i damskie. Nikt z facetow nie zalozy damskich spodni, bo maja inny kroj.

spodnie to spodnie pierwsi zaczęli nosić chłopy a kobiety dopiero w 20 wieku

noszę obcisłe, bo lepiej wyglądam i lepiej się czuje. A co miałabym zakładać wielkie portki i zamiatać nogawkami ziemie? A pozatym obcisłe rurki optycznie wyszczuplają i ładie modelują figurkę niż wielkie portki. Nie gonie nie wiadomo jak za modą, ale w rurkach będe chodzić czy będą mode czy nie. Nigdy w żadnych spodniach się tak dobrze nie czułam :)

Gość Spodniarz
W zime jest cieplo w piekle, a kobietom cieplej w spodniach!

Gość tiriririri
nie mam nic do rurek bo sama lubie je nosic , jednakze neiktórzy rzeczywiscie troche przesadzaja stojac dwie godziny przed lustrem dziennie. a nagranie z egzorcyzmów anneliese zawsze mnie przerazało do tego stopnia ze nie jestem w stanie go słuchac...

Gość kutwa z ciemnego boru
ja nie nosze obcisłych spodni, ani rurek, bo chyba mnie za duzo. albo przynajmniej mój zad jakiś taki wyjatkowo wielki się wydaje, a to nie ładnie. ale gdybym była chuda, brzuch by mi nie odstawał, to też bym sie tak ubierała. spodnie rurki to jednak za mała motywacja aby się odchudzić...

mercaba, podejrzewam, że należysz do jakiejś niebezpiecznej sekty. Idż na inne forum o nebezpiecznych sektach. A spodnie zostaw mądrym kobietom.

Gość nie kłóćcie się..
Silicowa - jakiej niby sekty? bo mówi o niebie i piekle? a katolicy i inni chrześcijanie o nich nie mówią? Przecież to normalne.. ale Mercabo, proszę nie osądzaj ludzi tylko po 'spodniach'... Poza tym, polecam Nowy Testament.. Pozdrawiam Wszystkich

A co maja wspolnego spodnie damskie z pieklem. Jest za duzo fanatykow religyjnych, katolickich i innych. Przeciez jest forum o teologii ze mozna sie wyszumiec.

Gość ohydne są takie mega cisane

Wiranda Na ulicach widać że ponad 90% kobiet chodzi w obcisłych spodniach. Co jest tego powodem? Naśladownictwo i brak własnego stylu u Polek.

Gość Amekyllia
To moze pokaz jak sie kobiety powinny ubierac zeby nie nasladowac innych ? :D jak nie ansladowac jak w sklepach jest wszedzie to samo Zdradz nam ten sekret:)

Gość Fiutek123
Na Warmii to słowo spuściłem się ma wogóle inne znaczenie. Spuścić się to oznacza że można komuś zaufać lub polegać na nim.

Gość fdsafdw
czyś wy chorzy jesteście? Niby w Bibli to pisże.Zę niby noszenie spodni przez kobiety jest grzechem to w takim razie księza też grzesza bo chodzą w sukienkach.:-D