Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddwasvs

co myślicie o sexie z w trójkącie, on,ona jej siostra?

Polecane posty

Gość dddwasvs

jak w temacie. Mnie to kręci niesamowicie.e

Gość silesian Fan
chodziłem kiedys z 18 laką, która miała 20 letnia siostre, no i w weekendy u niej nocowałem, a ze mieli bardzo małe mieszkanko i jeszcze brata, to spalismy we 3 w jednym lozku, oczywiscie nie musze mowic ze czesto zmienialem pozycje "snu" wierciłem się niesamowicie w jedno i drugą strone :D:D (lezałem na srodku) fajnie było jak jej siostra mi zbiła konia niepostrzeżenie :)

Gość ja bym wolała trójkącik
z 2 facetami;) Wszak w trójącie nie może być dwóch kątów rozwartych:PWięc układ 2k+m u mnie odpada...

mnie sie tez wydawalo ze wole 2 baby niz innego chlopa dopuscic do loza ale poki sie nie spoboje to sie nie wie. a jak juz sprobowalem, to wiem ze to jest git :) lubie patrzec jak moja kobitka skreca sie z rozkoszy i sam brac w tym udzial

Gość trójąciki z 2 kolesiami są ok
:)

Gość ddzsvc
sam bym chciał z dziewczyną moją i jej siostrą, mojej dziewczynie by to nie preszkadzało ale jej siostra sądze ze bylaby przeciwna. A fajna z niej dupcia.

Gość eeyorek
Ale jaja! U mnie to bywa tak ze wszyscy faceci ktorzy nie sprawdzaja sie w lozku chca trojkatu ze mna i moja siostra. Nie wiem dlaczego tak jest. Moja siostra to swietna, rowna babka mimo ze wyglada normalnie( żadna z niej miss world, ale potworem nazwac jej nie moge :)) Natomiast faceci z ktorymi przezywam najlepsze orgazmy na swiecie nigdy nie maja ochoty na takie zabawy- nie to ze im proponuje, ale z ciekawosci podpytuje czy nie maja czasem ochoty. Najgorsze w tym ze moj maz ostatnio o cos takiego poprosil. Czułam sie jakbym dostała cios w nos. Odpowiedzialam mu ze jak chociaz raz mnie doprowadzi do orgazmu to sie zastanowie bo na razie ma problem z zadowoleniem jednej kobiety wiec lepiej niech nie mysli o dwoch bo tylko wstydu sobie narobi. Ciut chamsko, wiem, ale taka prawda. mozna powiedziec ze "kupilam kota w worku"- nie wiedzialam ze to taki sprinter... max 30 sek i koniec. Mozecie mi nie wierzyc ale on byl prawiczkiem do slubu( religia) a ja liczylam ze ma super temperament- poza tym pobralismy sie po 2 miesiacach znajomosci. No, ale niewazne..... Mamy ukladzik jasny- mieszkamy razem bo taniej, wakacje razem bo razniej, fajnie sie uklada ale seksik to juz kazdy sobie. ja brykam na prawo i lewo, on nie robi problemu, on z tego co wiem sypia tylko ze mna. ALE WKURZYL MNIE TYM TROJKATEM- nie chodzi o fakt ale o szacunek dla mnie i mojej siostry- a Araby ponoc maja rodzine na pierwszym miejscu...

Gość do eeyorek
Twój mąż jest Arabem?

Ja to mam takie marzenie aby siostra mojej żony trochę mi possała a potem walił bym żonę od tylca a jej siostra robiła by jej minetkę na koniec trysnął bym na ci***pkę żona a ona by wszystko wylizała a potem mi my też wyssała do końca :) Ahhhhh

W nagrodę bym im wylizał ci====peczki. Bo chyba nie ma piękniejszego widoku jak kobieta wije się z rozkoszy podczas robienia minetki :P

Gość rzadko kiedy kobieta wje
się z rozkoszy podczas analu:o Owszem często wije się....ale z bólu!!!!:o

Gość fajną masz fantazję Onn
;)

Gość eeyorek
tak, jest arabem- Jordanczyk dla ścisłości

Gość Arabowie chcą mieć naraz
kilka kobiet a często nawet nie nie potrafią zadowolić jednej:o

Gość rzygac mi sie chce jak
czytam tych popaprancow. Bez kitu mam odruchy wymiotne jak czytam tych szmateksow. Jak mozna byc takim zerem bez ladu i skladu??????

Gość Jedyny_Prawdziwy_Koles_Git
Ty! pomaranczowa, jak cie tak muli to sobie rzygnij, smialo. Powiedz potem jak bylo. A noz ci sie spodoba i bedziesz potem ze swoim lubym uprawiala ten sport. Sczegolnie polecam potrenowac glebokie gardlo, bo to ma zwiazek z tematem. Ewentualny pawik wowczas nie stanowi problemu albo zaskoczenia. POLECAM !

Gość eeyorek
zamiast peezdy mam worek z kebabem :(