Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banderolka w akcji

ODWIEDZINY U KOLEŻANKI

Polecane posty

Gość banderolka w akcji

Dziewczyny,mam pytanie.Niedługo wybieram się do dawno nie widzianej koleżanki,z którą kiedyś byłam w dobrych stosunkach,niestety później się pokłociłyśmy i na długo przestałyśmy rozmawiać.Przeszło rok temu pogodziłyśmy się i wkrótce wybieram się na pierwszą wizytę do niej do domu.Czy powinnam jej coś zawieźć?Jeśli tak to co??Wiem,że ma małe dziecko więc na pewno zawiozę coś dla dzieck ale co z tą koleżanką??

Gość ewentualnie tak
Ja bym koleżance nic nie dałą tylko dziecko , zawsze jak jadę zobaczyć dziecko pierwszy raz to biorę prezent :)

Gość ewentualnie tak
Ja bym koleżance nic nie dała tylko dziecku * :) (Poprawka)

Dla dzieciaczka wiadomo,ale dla kolezanki napewno nic osobistego,mozesz kupic jakies dobre winko,przy ktorym rozmowa sie bedzie kleic.

Gość kfiatuszekkkkkkkkkkkkkkkkk
jak to noworodek to dziecku kupuje sie ubranko czy zabawke, a mamie coś słodkiego. Winko - nie bardzo, jesli karmi. Ale jak małe już nie takie małe, to winko jak najbardziej - przełamie lody

Gość banderolka w akcji
Dzięki za pomoc!Też myślałam o winie,ewentualnie likierze bo dziecko nie takie małe-roczne-ale ten pomysł z czymś słodkim też fajny!!Dla dziecka biorę pluszaka!Dzięki dziewczyny!!