Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skala1-5_ON

Wasze zaufanie do partnera w skali 1-5

Polecane posty

Gość Skala1-5_ON

Prosze o wpisywanie jak mocno darzycie wazego pratnera zaufaniem. 1* - zupełny brak zaufania, sledzenie, podejrzenie zdrady, nieustanne rycie po komórkach, komputerze, zakaz spotykania sie z kolezankami, z kolegami, zakaz wychodzenia na imprezy samej/samemu i ciągłe z tych w/w powodów kłotnie ). 2* - brak zaufania, mimo wszystko, kontrola poprzez pytanie z kim rozmawia, z kim pisze, wewnętrzny niepokój odnosnie zdrady, gdy nie ma patrnera przy Tobie, czasami kontrola komórki, raz po raz kompa, zakaz widywania sie z kolezankami/kolegami bez Twojej obecnosci. Czasami foch z w/w powodów. 3* - ograniczone zaufanie. Pytania typu: gdzie byłas, z kim byłas, po co byłas? Masa pytań, ale zadnych zarzutów. Po tych pytaniach jest ok, czasami jakas drobna kłotnia. Nie wnikam w jego prywatnosc, choc zdarzy sie zajrzec tu i tam. 4* - ufam, ufam partnerowi, gdyz wiem ze on nie ma nikogo na boku i mysle ze mnie nie zdradzi. Nie sledze jego poczynan na NK, nie ryje po komórkach i komputerach, po prostu jesli on mowi ze był z kumplem na piwie to nie drąże tematu czy była tam kolezanka czy nie. Ale wypytuje by sie upewnić. Genralnie ufam. 5*- zupełne zaufanie. Cokolwiek by nie zrobił to i tak mu ufam. On mnie nigdy nie zdradzi i nie oszuka. Nie musze kontrolowac bo to wiem i AMEN. wieć ? U mnie 3 :D

Gość egeszegee
4 zdecydowanie :)

Gość skala_1_5
nie ma to jak odgapic pomysł :D u mnie tak 3/4

Gość bylo kiedys....
*4, a pozniej spadlo-nie jestesmy juz razem

Gość Joaia245
1 niestety ;/

Gość Agata00
U mnie 2

Gość Lisc laurowy 01
U mnie niestety 1. NIe ufam, ale bardzo kocham.

Gość Regres-podróbka
Miss. M - dlaczego spadło ?

Gość Turkusek_puszek
U mnie było 3, ale osatnio 4.

Gość 4 nie jestem
typem osoby, ktora sprawdza partnera. Ufam, dzis wiem ze nie zdradzi ale w przyszlosci moze byc roznie