Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanka Doduni ***

Mam proźbę do mam!

Polecane posty

wiesz że Dodzie można zazdrościć stać ją na wszytsko, piękna kobieta otoczona facetami.----------------------------- to wszystko prawda Ale czy ona zdobył tę sławę jakimiś szczególnymi osiagnięciami ? Czy jak coś po niej zostanie jak skończy sie jej uroda ? Wiem ,ze teraz wydaje Ci sie ,ze uroda jest najważniejsza - ale wierz mi - to nie prawda .

o rany, mam 35 lat, mam syna 14 -letniego, przysparza mi wiele trosk, ma zwariowane pomysły, ciągle z nim walczę by nie zboczył na margines. Ciężko jest, ale nie wyjechał mi jeszcze z kolczykami i tatuażem, Bogu dzięki. Powiedział że tatuaż sobie zrobi jak skończy 18. Ok. Cieszę się że moja córka chodzi dopiero do przedszkola:D

Gość martyska
o losie.... brak słów.... zgadzam sie z Twoją mamą...A Dodzie to uważam że nie ma co zazdrościć... To pewnie do pełni szczęścia brakuje ci twojego Nergala... :/

Nie dzięki nie bzykam sie jeszcze więc jest mi zbedny. Nie chciałam gadać o Dodzie bo wiem ze jest idealna tylko o moich pomysłach jak PRZEKONAĆ MAMĘ?

Fanka Doduni *** twoja mama ma rację,14 lat i tatuaż ty chyba sobie żartujesz...Weź się dziewczyno do nauki a na swoją idolkę znajdź sobie kogoś innego... Jaka to dzisiejsza młodzież jest delikatnie mówiąc dziwna....

no to idź i zrób sobie ten kolczyk w języku, jak ci tak bardzo zależy, przecież matce nie będziesz machała jęzorem przed nosem :D nawet nie zauważy no przynajmniej ja nie zauważyłam, jak moja córka sobie zrobiła i jakby mi nie powiedziała to pewno bym nie wiedziała do dzisiaj ;) a niech sobie ma jak lubi

A mamy nie przekonasz na pewno ,ja mam córkę w twoim wieku i też nie zgodziłabym się na takie głupie pomysły...Szkoda twojego wysiłku...

myślę, że nie ma na to sposobu, nie przekonasz jej, Twoja mama ma inne wartości niż Ty, z racji wieku i dlatego że jest dojrzałą kobietą i przede wszystkim MATKĄ. Ty tego jeszcze nie rozumiesz, jesteś jeszcze niedojrzała emocjonalnie, ale jak będziesz miała tyle lat co mama to jej jeszcze podziekujesz;)

mój syn powiedział własnie przed chwilą - " jak gwiazda tacy fani - " ale prawde jest też że o gustach sie nie dyskutuje pewnie to Twoja pierwsza idolka - bo nigdy nie skupiałaś sie na innych idolach -ani nie słuchalaś innej muzyki ? szkoda sie ograniczać zwłasza ,ze Doda tak naprawdę jest idolkoa tylko malych dziewczynek

Gość gratuluje inteligencji odpisuj
acym doduni... kolejny raz ludzi w balona robi i wszyscy jej wierzą... całe dnie na kafe siedzi i to podobno dziecko które ma szkołe... :D śmiejecie sie z niej a same nie grzeszycie rozumem :D

Miałam inna idolkę kiedyś. Właśnie Edytę Górniak i uwielbiałam jej piosenkę "To nie ja byłam Ewą" ale to diotka.... To nie tylko idolka dla małych dziewczynek przed wakacjami mówiła żeby się zabezpieczać kierowała to dla fanów więc napewno nie dla 5 latek...

Gość odpowiadam...
ja kolczyk na jezyku zrobilam sobie bez pytania rodzicow jak mialam 15 lat tata sie do mnie nie odzywal 4 miesiace mama..hmm..pogniewala sie troche ale im przeszlo co mieli zrobic? kolczyk nosilam 7 lat lata szalenstwa, studia itd bylo fajnie doroslam i kolczyk wyjelam taka moja oznaka przejscia w doroslosc o tatuazu myslalam...bylam nawet zapisana..ale nie zrobilam i dziekuje za to opatrznosci kolczyk wyjelam i nie ma sladu tatuaz co innego zostanie.. a pomysl tak...kiedys za pare lat zakochasz sie na zaboj w chlopaku...a on zobaczy takie skrzydla i powie ' ocipialas' ? :) nie dziewczyno...odpusc sobie tatuaz poczekaj kim bedziesz w przyszlosci jaki kierunek zycia obierzesz jesli bedziesz pracowac w show biznesie, studiach tatuazy albo cos w ten desen - a rob se pozniej a co jesli wybierzesz bardziej 'elegancki' styl zycia? bedziesz zalowala nie mame przekonuj sama sie nad tym wszystkim jeszcze raz zastanow

Klasa pojechała na wycieczkę do gdańska na 3 dwniowa wycieczka, w programie różne zwiedzania. podac ci jeszcze nazwisko przewodnika i jakie biuro podróży? ja nie jechałam bo po ostatniej wycieczce nie mam ochoty z tymi ludźmi jechać...

Własnie jak skończe 15 lat idę do agencji modelek chce byc modelką :) Potem jakieś cantingi to tv mam nadzieję że mi się uda, faceta nie chce jakiegoś sztywniaka może styl takiego Radka Majdana...

Gość jak ja do szkoly
chodzilam to osoby ktoe na wycieczke nie jechaly mialy zajecia wraz z inna klasa.... modelka z tatuazem na pol plecow smiechu wate kto taka wypromuje

Gość jak ja do szkoly
chodzilam to osoby ktoe na wycieczke nie jechaly mialy zajecia wraz z inna klasa.... modelka z tatuazem na pol plecow smiechu wate kto taka wypromuje

to co mówisz kupy sie nie trzyma - jak sobie wyobrażasz bycie modelką z taki potęznymi tatuażami na plecach ? widzialąś kiedyś taką modelkę ? mam wrażenie - choć nie znam sie na tym - że modelka to cialo ma mieć " czyste " , chyba nawet blizny nie mogę być widoczne np . po wyrostku

dam Ci radę - słuchaj tego co mama mowi , ona wie co jest dla Ciebie najlepsze , teraz jesteś za mloda i jeszcze sam nie wiesz czego chcesz - trzymaj sie mała :)

Tak ma być "czysta". Ale jeżeli ma sie znajomości które mój tata ma to zawsze idzie to jakos przeoczyć chyba... Miałam sie uczyc z klasą która została ale mi sie nie chciało iść do budy, stwierdziłam że i tak to nie moja klasa więc mam w dupie nic nie tracę.