Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanka Doduni ***

Mam proźbę do mam!

Polecane posty

chyba ,ze masz marzenia o byciu modelką tylko na najniższym pozimie , jakieś gminne pokazy , a z takimi modelkami ludzie pokroju Majdana się nie zadają dziecko , wiem ,ze Ci ciezko - mlodość to pieklo - ale wierz mi w prawdziwym życiu osiagniecia Dody czy Majdana tak naprawde sie nie liczą .Postaraj sie znaleść kogoś kto reprezentuje coś wiecej niż goły tyłek i parę skocznych nut .

Kultura czy nie to wkurzaja mnie takie sooby co twierdza że Doda to idiotka, same jesteście idiotkami i sie nie czepiam... Tak samo w budzie na lekcji jak nauczyciele czasami nasmiewają się z DOdy podając jakis lrzykład to im odpowiem no to uwag mam duzo...

JA PIERDOLE ILE RAZY MAM PISAC O JJE OSIĄGNIĘCIACH W WIEKU 14 LAT BRAŁA LEKCJĘ U ELŻBIETY ZAPENDOWSKIEJ. WIECIE ILE ONA MA NAGRÓD? MIEDZY INNYMI FRYDERYKA I BURSZTYNOWEGO SŁOWIKA...

skoro jest taka utalentowana to czemu trzyma sie tylko Polski ? Bo nie ma żadnej sily przebicia w innych krajach - bo takich idolek każdy kraj ma na pęczki . A Twoja mama jest madra . i nie przekilinaj - tylko mięczaki przeklinają jak nie mają argumentów.

Gość to pewnie Doda tu pisze
:classic_cool:

przeklinam bo mi się tak podoba... Napewno nie posłucham nikogo jeżeloi ja coś sobie zaplanuje tak ma być z tatuażm dam sobie jakoś radę z kolczykiem pewni tez.

SUUUPER :O poczekaj, sprbuj za jakis czas, jeśli ci to nie pzrejdzie. jeśli andal tak będzie cio zależec powiedzmy po pół roku, to wróc z manmą do tego tematu i zobaczysz czy sie zgodzi.

zrob sobie taki tatuaz z henny - mama bedzie zadowolona, ze zejdzie i TY zobaczysz czy to jest to ale masz 14 lat to wszystko moze Ci sie zmienic i od 18 robia tatuaze

Gość do fanki Doduni
Przemyśl jeszcze raz sprawę tych skrzydeł, moja koleżanka ( teraz lat 19) zrobiła je sobie w zeszłym roku i teraz naprawdę tego żałuje. Jest wiele innych ciekawszych motywów a przede wszystkim miejsc na ciele, że warto się nad tym zastanowić nad tym dwa razy niż później żałować. A kolczyk w języku jest zdecydowanie mniej problemowy, gdy się już znudzi zawsze można go wyjąć:) Sama mam już go z 5 lat:)

Gość co się przejmujecie
jej ciało jej życie niech idzie się przekłuwa i tatuuje najwyżej dostanie zakażenia albo jej spartolą ten tatuaż i będzie żałować dziecko czy ty zdajesz sobie sprawę że jesteś w takim wieku że za rok może Ci się całkowiecie światopogląd zmienić i będziesz się głupio czuła że kiedyś tak szalałaś za Dodą wiesz były czasy że niektórzy szaleli za Papa Dance a teraz Papa D to totalny obciach.... czas wszystko zmienia