Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobasmutna

moi rodzice zrobili ze mnie wariatkę i ich nienawidzę przez to

Polecane posty

Gość osobasmutna

Zawsze kochali pieniądze, ale to robią od 2 lat to już po prostu jest SKANDAL. Ja ich opiszę jacy w Polsce są rodzice obecnie OHYDNI. Dosłownie :( Świnie wredne - za zniesławienie mnie powinnam od nich odszkodowanie dostać. Jak są wariatami to niech idą do psychiatry, a to państwo jest mi w związku z tym coś winne , ze świrów na łeb chorych nie leczy. :(

Gość osobasmutna
Jakby mnie siektoś przy narodzinach pytał lub przy poczęciu - chcesz żyć? i pokazał mi moje życie to bym powiedziała - chcę się poronić. Ale nie miałam wyjścia. A najbardziej gdyby mi pokazał jaką będę miała matkę :(

Gość osobasmutna
Nienawidzę tych gnojów i całej tej gnojowatej rodziny tu wszedzie. Puszczają się jak ostatnie zera, a głupia Bahleda wyśmiana jest mądrzejsza od nich. Takie deby. A najbardziej nienawidzę leśników - wszystkich zboczonych i niezboczonych. Wszystkich. Spalić to wszystko gdyby to ode mnie zależało. A lasy wyciąć.

Gość osobasmutna
Jak byłam młodsza to WYDAWAŁO MI SIĘ że moja matka o mnie NAPRAWDĘ myśli. Wiecie, że się mną przejmuje. A ona myślała tylko o sobie. Tylko o sobie i swojej ...karierze. Jakie to jest straszne odkryć coś takiego w tak późnym wieku jak mój. Gdybym miała 15 lat to bym ją zabiła i tyle. Bo na sobie zasłużyła. Na śmierć :( Jak dla mnie.