Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kaffe latte

S膮siad mnie obczernia

Polecane posty

M贸j s膮siad z kt贸rym mieszkam"przez p艂ot" mnie obczarnia.Praktycznie co dzie艅 przychodz膮 do niego nasi wsp贸lni s膮siedzi(niekt贸rych znam tylko z widzenia a innych nawet dobrze).Podczas tych spotka艅 "na 艂awce"jawnie opowiada o mnie rzeczy,kt贸re nigdy nie mia艂y miejsca.Wymy艣la r贸偶ne niestworzone sytuacje z moim udzia艂em.Przez to potraci艂am wielu znajomych,dostaje nieprzyjemne telefony i smsy,moje dzieci i m膮偶 maj膮 wiele nieprzyjemno艣ci(ich te偶 nie oszcz臋dza),widz臋 wrogie spoj偶enia i czuj臋 sie wrogiem wszystkich.Pr贸bowa艂am nie zwraca膰 na to uwagi,pr贸bowa艂am z nim rozmawiac,zakupy zacz臋艂am robic w innej miejscowo艣ci,praktycznie nie wychodze poza swoje podw贸rko ale to jeszcze bardziej rozkr臋ci艂o jego wyobra藕ni臋.Ju偶 niewiem co robi膰.Dodam,偶e kiedy艣 odwiedzalismy si臋 ale zerwa艂am nasza znajomo艣膰 poniewa偶 nie chcia艂am bra膰 udzia艂u w tych schadzkach i obgadywaniu innych.Co ja mog臋 jeszcze zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m贸wi si臋 oczernia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no chyba 偶e
Ci臋 pomalowa艂 czym艣 czarnym, np. smo艂膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ladaco id臋 po 艂opat臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 somsiat pszesp艂od
taak? a kto wczoraj biega艂 na golasa po ogrodzie i 艣piewa艂 "Marsyliank臋"? Wszystko b臋dzie powiedzone, dzisiaj na 艂aweczce! :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rada jest tylko jedna
poda膰 do s膮du takiego s膮siada i wszystkich mo偶liwych 艣wiadk贸w,nawet tych od obra藕liwych sms贸w.Koszta nie s膮 znowu takie wielkie ale jemu utrzesz nosa a innym otworzysz oczy na jego pod艂y charakter.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pisze si臋 oczernia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pisze si臋 oczernia
i spojrzenia. Moze Cie oczernia, bo nie umiesz pisa膰 i wys艂awiac sie poprawnie.

Udost臋pnij ten post

My艣la艂am o s膮dzie ale za 艣wiadk贸w mam tylko rodzin臋-a to si臋 przed s膮dem nie liczy.A jego kumple z "艂awki zmy艣laczy" w tej sytuacji zaprzeczyli by poniewa偶 niechcieli by sie miesza膰 w co艣 takiego tym bardziej w s膮dzie.Ju偶 kiedy艣 mia艂a miejsce taka sytuacja z udzia艂em innej pani i 艣wiadkowie albo "jechali po niej r贸wno"albo zaprzeczyli,偶e co kolwiek takiego ma miejsce i bronili si臋 wolno艣cia s艂owa.Pani ta wyprowadzi艂a sie.Jednak ja ani niemam zamiaru ani ch臋ci ze wzgl臋du na prac臋 moj膮 i m臋偶a i szko艂臋 dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to zamonutj mu w nocy
pods艂uch pod t膮 艂aweczk膮,ponagrywaj kilka sesji i wtedy id藕 do s膮du.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mbnmnbm
tak, powinnas sie s膮dzic, gdyz to nie jest byle co, za zniewage psychiczna tez dostaje sie kare a to jest duzo gorsze bo smaruje cie gownem przy innych ludziach, jesli ktos nie potrafi wspolzyc w spoleczenstwie musi za to poniesc kare, nawet jakby sasiad g艂osno w nocy ha艂asowa艂 to policja tez tego nie bagatelizuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bnmnbnm.
kup jakis sprzet nagrywaj膮cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bmn.mn lkj
jesli rodzina to jedyni swiadkowie to wez kogos spoza rodziny a tu powinni uwierzyc

Udost臋pnij ten post

A jakiej tresci masz te esm--sy?. Jezeli,zawieraja jakies grozby,to bez zastanowienia idz na policje,grozby karalne sa scigane z urzedu,czyli policja sie tym zajmuje w/d odpowiedniego paragrafu z kodeksu karnego. Jesli zas chcesz zalozyc sprawe z powodztwa cywilnego ,to daruj sobie,bo szkoda kasy i czasu.

Udost臋pnij ten post