Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaooopo

ZOO W POZNANIU CZY GDAŃSKU, ktore?

Polecane posty

Gość asfdas
które co?:o

Gość cep
w Poznaniu np warto odwiedzić słoniarnie :)

Gość miskaooopo
odwiedzenia hehe chce sie wybrac z dzieciakami

Gość no to ja coś doradzę.. ..
Co prawda nie byłam w gdańskim zoo, ale z całego serca polecam poznańskie. Jest ogromne, zwiedzania wystarczy na cały dzień. Jest słoniarnia, przepiękna (!) motylarnia i mini zoo dla dzieci, w którym można głaskać i karmić zwierzęta. Do zoo można dojechać z ronda Śródka śmieszną kolejką wąskotorową, dzieci mają ubaw. Gdybyście po zoo jeszcze nie mieli dosyć wrażeń, to zaraz obok jest sztuczne jezioro Malta, przy którym znajduje się fajne centrum sportowe - można jeździć na nartach, zjechać z góry w takim jakby pontonie, pojeździć saneczkami (moi chłopcy byli zachwyceni, ciągle chcieli jeszcze i jeszcze), jest ogromny plac zabaw dla dzieci z mnóstwem atrakcji...

Gość no to ja coś doradzę.. ..
Cholera, nie wiedziałam. Dzięki.

Gość Zoo w Poznaniu
Jest piękne. Najładniej chyba wiosną i latem, ale teraz też ciągle jest ładnie. Ogromny teren do spacerów. Najnowocześniejsza w Europie słoniarnia, świetny wybieg dla tygrysów i żyraf, przezabawne małpy japońskie (nie pamiętam jak się nazywają), mini zoo dla dzieciaków. Wspaniała wycieczka, ale żeby wszystko obejść trzeba zarezerwować kilka godzin. Naprawdę zadbane, nowoczesne Zoo. Polecam z całego serca, co roku tam jestem.

w Gdańsku, najwieksze w Polsce, piękne i jedyne w swoim rodzaju, ale potrzeba całego dnia, zeby wszystko zobaczyc, niemniej jednak polecam :)

Gość DzikieZwierzę
Gdańsk 132 ha Poznań 117 ha Chorzów 50 ha Warszawa 32 ha Wrocław 30 ha