Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmialy bardzo chlopak mlody

Czy niesmialy facet ma jakiekolwiek szanse na milosc

Polecane posty

" Offerma, ciekawe jest to co piszesz..szczególnie biorąc pod uwagę to, że to Ciebie poszukiwała tutaj jakaś dziewczyna i bardzo liczyła na to, że się do niej odezwiesz." :D 1. Najprawdopodobniej robiła/robił sobie ktoś jaja. 🖐️ 2. Nie widziała go, zaintrygowały ją literki, więc gdyby się spotkali pewnie nie wygrałby z projekcją jej umysłu na swój temat. 🖐️

Gość wyssany5
Każdy ma obraz własnego JA ukształtowany przez lata na podstawie własnych doświadczeń i konfrontacji z innymi ja. Ten obraz samgo siebie daje wyobrażenie o : swoim wyglądzie, swoich zdolnościach i możliwościach , pozycji wśród innych ( dotychczasowe stosunki z ludzmi ). Widząc zupełną rozbieżność swojego JA z wytworzonym przez siebie modelem JA innych w każdy punkcie , dochodzi się do wniosku , że jest się zupełnym odmieńcem i różnica między tymi dwoma JA to poprostu KOSMOS.

Gość czarnula...
hehe komedia:P widzisz przynajmniej jesteś zabawny;)

Gość czarnula...
no fakt:P to tego Ci życzę:D

Gość wyssany5
a ja mam nadzieję , że pokonam KOSMOS : zaczynam przygotowywania do startu

Gość wyssany5
był taki stary film - kto nie maszeruje ten ginie - ja lecę , co mi tam, innej szansy nie ma i piszące dziewczyny to wiedzą

Gość czarnula...
eh...faceci:D chyba jesteście całkiem normalni-tak samo poryci jak wszyscy faceci:P (bez obrazy)

Gość Looooser
Dzisiaj 8 mln. w totoka. Widzę, że wszyscy loserzey mają to samo. Ja mam małą nadzieję, że wygram 6 i średnią, że wygram 5. I to już wystarczy na ciepłe kraje.

Gość Looooser
Dobre motto. Trzeba zapamiętać.

Gość Looooser
Ja mam dwójkę. Trójkę to nie pamiętam kiedy miałem ostatnio. I to dwie pierwsze liczby mam, a później nic. A w zakłady też gram.

Gość Looooser
Trzeba mieć dobrą strategię i duży budżet.

Gość bez pracy znajomych i
dziewczyny to po co życ ?

Gość Looooser
Jak będziesz miał b. dużo pieniędzy, to grając progresją, 1,2, 4, 8zł na np. dubel o kursie 2.50 bardzo ciężko byłoby przegrać.

Gość Looooser
1,2,4,8 itd. miało być.

Ja raz na bwinie z 40 złotych zarobiłem 181.50. :classic_cool:🖐️ Niestety potem jakoś szczescie przestało mi dopisywać i ostatecznie zostało mi 4.55 zł :O🖐️. Biednemu zawsze wiatr w oczy. 🖐️

Gość Looooser
"a co to jest dubel o kursie 2.50?" Dubel, czyli dwa mecze na kuponie. Każdy mecz ma jakiś kurs, zależny od szacunków na wygraną. Dwa dosyć "pewne" mecze, kursy ok 1.50-1.65, dadzą mniej więcej taki kurs. W kasynie nie byłem. A jak to jest z tym nowym Lotto? Po ile teraz jeden zakład, dalej 2 zł?

Gość Looooser
Bo dwa dają większy kurs, czyli pieniądze. Jak zagrasz jeden i Ci nie wejdzie, później znowu jeden i trafisz, to i tak to Ci straty nie pokryje.

bo prawdopodobieństwo wytypowania dobrze 2 rzeczy jako jednej całości jest bardziej ryzykowne dla gracza niż 2 razy po 1. w końcu jak trafisz 1 na 2 kuponie a nie trafisz 2 to i tak przegrywasz całość więc pewnie dlatego płacą więcej bo inaczej nie miało by to sensu jak ryzyko jest wyższe

Gość yt
"Niestety potem jakoś szczescie przestało mi dopisywać i ostatecznie zostało mi 4.55 zł" bo to jest celowe zagranie z ich strony. Najpierw daja wygrywac, zeby sie poczuc pewnie, a potem przegrywasz prawie wszystko :D

raczej losowość 🖐️ albo szczęscie bo nie wiem w co on grał trzeba rezygnoswać jak sie wygra bo we wszystkich grach czym dłużej się gra tym więcej się przegrywa bo prawdopodobieństwo zawsze jest na korzyść kasyna :P przecież inaczej by zbankrutowali ale statystyka + psychologia powoduje że za 180 z ł zostaje 4,50 :D

Gość Looooser
"no ale jak zagrasz dwa i ci jeden z nich nie wejdzie to nie wychodzi na to samo?" Chodzi o to, że te dwa są razem na kuponie i oba muszą wejśc. Jak jeden nie wejdzie, to wszystko przegrywasz.

Gość
Znikam na 5 minut i już temat zniknął... W każdym razie jestem tu tylko na chwilę a zatem: "Przed problemami nie można uciekać, trzeba próbować je rozwiązywać, trzeba się z nimi zmierzyć." Fakt. Ale jeśli wiesz, że nie możesz liczyć na to czego pragniesz to stawia to ową walkę pod dużym znakiem zapytania. "Z nieśmiałością trochę jak z chorobą-jeśli się ją wykryje we wczesnym stadium, to można się z niej wyleczyć." 25 lat to raczej nie jest wczesne stadium. A więc można sobie z czystym sumieniem odpuścić. "Można nie mieć życia towarzyskiego i rzadko wychodzić z domu, ale mieć jakieś pasje, zainteresowania i doświadczenie życiowe." Każdy ma jakieś doświadczenia życiowe. Szczyptę pozytywnych i cały wagon negatywnych. Pasja też się znajdzie. Za odpowiednie pieniądze. "Jedni czytają książki, grają na gitarze, malują obrazy czy piszą wiersze, inni przesiadują w klubach na imprezach. " Jeśli już przesiadujesz w domu i czytasz te książki lub grasz na gitarze czy też piszesz wiersze to wiedz... że nikogo to nie obchodzi. Bo to tylko dla siebie samego. "bo gdybyś miał jakieś hobby, to sam czułbyś się ze sobą lepiej. A wtedy i łatwiej byłoby Ci nawiązywać kontakty. " Nieprawda. To, że moje zainteresowania są związane z szeroko pojętą kulturą japońską nie oznacza, że mam ochotę szukać kółek zainteresowań. "najpierw trzeba polubić samego siebie." Każdy siebie w jakiś tam sposób lubi. Aż tak wielu samobójców nie mamy. "NIE MA ŻADNUCH SZANS niestety braków w relacjach damsko-męskich nie da się nadrobić (mam 23 lata) dlatego postanowiłem zakończyć to raz na zawze, musze tylko poczekac na odpowiedni moment aż nie będzie szans mnie odratować" Zamiast od razu kończyć z sobą - zniszcz jej życie. Potem zadecyduj co dalej. "a moze masz za wysokie wymagania wobec dziewczyn?" Racja. Niech weźmie sobie jakąś leniwą paskudę. "do nieśmialych facetow mam sentyment" LOL "Ale tracę ochotę na czytanie, kiedy tak strasznie pesymistycznie piszą." Pożyj jak my to jeszcze na coś przejdzie Ci ochota. "nieśmiała dziewczyna przede wszystkim nie zostanie przez nikogo zaczepiona, bo sama nigdzie nie wychodzi." Jak nie jest paskudna niczym noc to wystarczy zwykłe wyjście na uczelnię. "otóż są kobiety,które uwielbiaja nieśmiałych facetów" Każdy ma jakieś zboczenie. "niesmiały facet moze byc słodki" Wciskaj kit. Do oporu. "jak ktoś doceni nieśmiałego faceta,to może i on nabierze pewności siebie" A jak nikt taki kto go doceni się nie trafi to co wtedy? "to,żd ktos jest niesmialy chyba nie oznacza tego,ze nie wychodzi wcale z domu i do NIKOGO sie nie odezwie." Odzywam się do kobiety co na kasie marketu przerzuca moje zakupy przez czytnik kiedy potrzebuje drobnych bo nie ma wydać z większych. Pasuje? "ja jestem raczej odwazna kobieta i poderwanie faceta nie jest zadnym wyczynem." Spróbuj ze mną. :D "chłopaki!!wy jesteście strasznie pesymistyczni!!!!" A czego się spodziewałaś? Festiwalu optymizmu? "Całe życie nieśmiała, w cieniu innych, a jednak coś przeżyłam i dziś mam o czym rozmawiac z ludźmi." A ja nie. I pozostali tu chyba również nie. "Nieśmiały/a może być interesujący, to naprawdę się nie wyklucza." I tak zgnije w samotności. "jak to po co walczyć?? żeby coś mieć z tego życia! żeby mieć kogogoś w tym życiu!" To już przeszłość. "Zadziwia mnie to, że tak usilnie próbujecie odrzucić od siebie wszelkie promyki nadziei..." Jakiej nadziei?!

"jak to po co walczyć?? żeby coś mieć z tego życia! żeby mieć kogogoś w tym życi" nie pamiętam czy siędo tego odnosiłem a nie chce mi się zaglądać wstecz nawet jak kiedyś będzie coś to nie będzie to coś co pozwala mieć kogoś... bo przecież wszyscy inni i tak będą mieli ciekawsze coś bo z 15 letnim postępem.