Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmialy bardzo chlopak mlody

Czy niesmialy facet ma jakiekolwiek szanse na milosc

Polecane posty

Gość wyssany5
kasę można odziedziczyć, wygrać w lotto czy na giełdzie, nieśmiałość przystojnego - neurotyczne wychowanie i mamy bogatego, przystojnego nieśmiałego

"kasę można odziedziczyć, wygrać w lotto czy na giełdzie, " bzdury wypsiujesz :O 🖐️ bogaci ludzie raczej wychowają pewne siebie dzieci wygrać w lotto to 1:16 mln :P a jak piszesz o wygrywaniu na giełdzie to chyba nawet nie ma co dyskutować 🖐️

Gość wyssany5
bnb spadki po dziadkach (przeważnie mieszkania dla wnuków ), rodzice mogli pracować za granicą, w SB, w aparacie, w polityce itp. , , mogli sami dostać spadek ..... myślisz ,że to jakieś nieprawdopodobne przypadki giełda - znam wielu , którzy zarobili krocie i takiego , co popełnił samobójstwo, sam grałem pare lat

" znam wielu , którzy zarobili krocie i takiego , co popełnił samobójstwo, sam grałem pare lat" granie sugeruje losowość :O 🖐️ na giełdzie się inwestuje 🖐️ i trze ba mieć rozsądny kapitał bo co z tego że powiedzmy zarobisz x % jak od 2 tyś :P więc jest to niespecjalnie istotna ilość pieniędzy czyli jak nie masz większej sumy do zainwestowania na dłuższy czas to sorry ale dziewczyna na drobniaki nie poleci :classic_cool: "padki po dziadkach (przeważnie mieszkania dla wnuków ), rodzice mogli pracować za granicą, w SB, w aparacie, w polityce itp. , , mogli sami dostać spadek ..... myślisz ,że to jakieś nieprawdopodobne przypadki" to ównie dobrze nie mało prawdopodobnym przypadkiem jest że do ciebie podejdzie sexowna laska i będzie chciała z własnej inicjatywy być z tobą w związku bo masz ładny purchel na nosie :classic_cool:

Gość czarnula...
wiecie co...wy chyba macie nie pokolei. pewność siebie-rzecz nabyta. jak ktoś doceni nieśmiałego faceta,to może i on nabierze pewności siebie. ja właśnie miałam takiego nieśmiałego faceta i nikt mi nie powie,że byłam z nim dla kasy,a raczej brzydka nie jestem. był bardzo interesujacym człowiekiem i mile wspominam ten czas. a skoro macie takie zdanie o kobietach ,to po co w ogole sie z nimi umawiac?

Gość wyssany5
granie - tu łapiesz za słówka - oczywiście są dwa sposoby : granie - stosowanie opracowanych systemów analizy technicznej - sprzedawanie i kupowanie danego waloru gdy nastepuje odpowiedni sygnał ( spółka musi mieś tzw. odpowiednie fundamenty ) - grający musi poświęci na to masę własnego czasu, albo inwestowanie długoterminowe w zdołowany walor ( np. taki onet.pl z 15 zł w ciągu roku wywindował się na 200 zł , ) dużo by pisać . Cała masa młodych , samotnych mieszka w mieszkaniach odziedziczonych, nie jest to może jakieś wielkie bogactwo, ale daje im jakieś fory .

"pewność siebie-rzecz nabyta. jak ktoś doceni nieśmiałego faceta,to może i on nabierze pewności siebie" a zaczniesz spotykać sie z nim bo...? zresztą poznasz go .... jak? jak jest naprawdę nieśmiały to ma ze 2 znajomych na krzyż i nie chodź ina imprezy ani grupowe spędy nie będzie też ciekawie opowiadał bo się bezie pewnie wstydził gadać o sobie nawet jak ma co... chociażraczej nic ogólnie społęczeni atrakcyjnego jak omija spędy i imprezy wiec jak ty tego swojego nieśmiałego poznałaś, poderwałaś i dlaczego?

Gość czarnula...
wiesz...kobiety są dziwne:P coś co podoba się jednym nie podoba się drugim ja swojego byłego poznałam jak jeszcze byłam w liceum. sama do niego zagadałam,bo miał cudne oczyska:P to,żd ktos jest niesmialy chyba nie oznacza tego,ze nie wychodzi wcale z domu i do NIKOGO sie nie odezwie. ja jestem raczej odwazna kobieta i poderwanie faceta nie jest zadnym wyczynem. tym bardziej,ze wole to robic sama niz jak mam słuchac tych glupawych tekstow typu "ej maleńka ale masz tyłeczek'.... kazdy facet ma coś w sobie -tylko nie kazda kobieta potrafi to wydobyć! pozdrawiam

Gość czarnula...
nie!!nie rzuciłam go.oboje podjęlismy taka decyzje. on mieszka gdzie indziej ja gdzie indziej.poza tym miłośc nie trwa wiecznie:D

"kazdy facet ma coś w sobie " a taki: a) niezaradny b) nieśmiały c) 30 lat d) 0 znajomych e) mieszka u rodziców f) praca za 700 zł na umowę zlecenie f) niemęski z wylgądu (co tam uwrzasz za niemęskie typu wąskie ramina i 160 cm wzorstu) i jak myslisz ile kobiet coś w nim zobaczy? 0? słownie: ZERO :P

Gość Looooser
Prawdziwa miłośc trwa wiecznie. O ile się jej nie zepsuje przez własną głupotę.

Gość czarnula...
chłopaki!!wy jesteście strasznie pesymistyczni!!!! nasz prezydent ma żone i ani ładny,ani wygadany:Dżartuje oczywiście najlepiej uzalać sie nad soba,ze ma sie kiepska prace i zly wyglad!Ale to sa rzeczy ,które można zmienic!! z reszta wam to i tak sie nie przegada!

Gość czarnula...
eh...prawdziwa miłość...no tak. romantyk jakis?;) buziaki

Gość czarnula...
x lat..??30 to rzeczywiście strasznie dużo twój problem to chyba ,to ze nic ci nie mozna przetłumaczyc,bo i tak wiesz lepiej

Gość czarnula...
z tego co napisałeś wyżej -30 lat,niezaradny,niesmiały itd!! ja mam 25 i radze sobie świetnie!! nie uzalam sie nad soba przedewszystkim-bo chyba nie mam nad czym!! liczą sie dzialania ,a nie jęczenie jak to jest źle!!

Gość czarnula...
a jak bym sobie radziła -nie wiem. ciężko mi gdybać jak bym była ,jak bym była inna niż jestem:D

to był przykład faceta w jakim na pewno żadna nic nie zobaczy 🖐️ czyli coś osianeałś? a osiągnęłaś to bo pewnie miałaś warunki a nie byłaś mocno nieśmiała do powiedzmy 24 roku życia 🖐️ więc z okresu 0-24 masz zero osiągnieć

Gość wszyscy macie racje
BNB - jestes bezkonkurencyjny

Gość czarnula...
co to k....znaczy "warunki"?? jakie warunki?ok.jestem ładna,troche pyskata ale co z tego??nikt mi za to kasy nie daje. na wszystko zarabiam sama. nie mieszkam z rodzicami i ucze się. w życiu trzeba być chociaż trochę sprytnym. a ty nie rób z siebie nieśmiałego,bo skoro jesteś taki mądry,to chyba problem tkwi w tej gadce

Gość czarnula...
poza tym co to dla Ciebie są osiągnięcia?? bo wydaje mi sie ,że każdy ma chyba inne cele i plany:/ wiec nie pisz mi co osiagnełam Panie psychologu!!

Gość czarnula...
sorry ale jak ktoś sobie powtarza,że i tak nic z tego wszystkiego nie bedzie,to do czego ma dojść?? pewnie,że do niczego!!

Gość czarnula...
z reszta dyskusja chyba nie ma sensu,bo ani ty mnie do nieczego nie przekonasz ani ja Ciebie;)

Gość do bnb
"i to z tego że jak byś od dzieciństwa taka nie była to byś nie była taka super. proste" Tu juz mocno przyfantazjowales.Z niesmialosci mozna wyjsc. Trzeba tylko chciec. Ale fakt, niektorym jest z tym bardzo wygodnie. Maja na co zwalic wine.

Gość czarnula...
a poza tym...z tego co wiem nie byłam super przebojowym dzieciakiem-więc nie mów mi jaka byłam w dzieciństwie,bo chyba na ten temat nic nie wiesz. jak sie z siebie robi ofiare losu,to pewnie,że nic sie nie osiagnie

"e i tak nic z tego wszystkiego nie bedzie,to do czego ma dojść??" ale wracjac do pana z poprzedniego przykąłdu tego a b c d e do czego on może dojść? i ile to zajmie? i kto będzie chciał go zatrudnić? jak ma 25 letnie pyskate i z ciekawszym doświadczeniem? a na jedno stanowsiko jest po 40 chętnych "c. Trzeba tylko chciec. Ale fak" i mieć warunki 🖐️ jak np.: codzienne gnoją cię w gimnazjum to nie wyjdziesz