Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony ericsson12345

problem! pomocy! telefon!

Polecane posty

Gość sony ericsson12345

mam telefon sony ericsson F305 i musze powiedzieć że jest to jeden wielki szajs. klawisze sie zacinają, mało opcji i wgl. jest do dupy rozwalił mi sie ekranik tzn. telefon został LEKKO przyciśnięty i pół ekranu jest w białe paski i 1 czarna plama. jest raczej niemożliwością aby po lekkim (dosłownie dotknięciem) ekranu coś takiego sie stało, telefon jest na gwarancji lecz w serwisie powiedzieli że takich uszkodzeń gwarancja nie obejmuje a naprawa ekraniku bedzie mnie kosztować razem z taśmą ok. 360 zł o.0 (za telefon zapłaciłam 370 o.0) pomocy jak najlepiej i najtanien rozwiązać ten problem? takie wady ekraników czesto zdażaja sie w SE i w tych płaskich motorolach HELP!

Gość sony ericsson12345
UP

Gość biedny izrael
dziubasku bardziej będzie ci się opłacało kupić nowy niż ten stary naprawiać tak to jest jak się kupuje na bazarku albo w biedronie albo rzuca się telefonem

Gość sony ericsson12345
telefon z salonu, gwarancja 2 lata, został lekko przyciśniętny z boku ekranu -.- taa... ale wkurza mnie to że naprawa taka droga i że w jajo mnie zrobili dając wadliwy telefon -.- bo czy komuś po dotknięciu ekrany cały sie rozpierdziela?