Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodejszyn 44

Laski pomocy ....

Polecane posty

Gość dodejszyn 44

kochalam sie z chlopakiem podczas okresu w tym czasie nie przyjmowalm tabletek anty .. robilam przerwe 7 dni ... chodz wczesniej bralam je reguralnie .. i on doszedl we mnie guma nam pekla .. na ulotce pisze ze nie bede w ciazy pod warunkiem ze 7 dnia wezme tabletke z nowego opakowania NIESTETY spoznilam sie 17 godzin .. jaka jest szansa ze zostane mam ?

Jeżeli guma pękła wam podczas twoich dni płodnych to szansa że zostaniesz mamą jest spora.

Gość dodejszyn 44
ale slyszalam ze podczas brania tableteknie ma sie dni plodnych ..czy jak to z tym jest to byl moj 2 dzien okresu

oczywiście, że się nie ma. Nie ma znaczenia który dzień okresu. jeżeli spóźniłaś się z tabletką to jest jakieś prawdopodobieństwo, że zajdziesz w ciąże

Gość Nie nie bedziesz w ciazy
podczas przerwy nie mozna zajsc w ciaze, no chyba ze teraz nie bedziesz brala i bedziecie sie bzykac w dni plodne:)

Gość dodejszyn 44
biore teraz biore tak bardzo sie boje ..

Gość dodejszyn 44
dzien okresu to 2

jak sie bierze tabletki jakis dluższy czas to żeby WOGÓLE WRÓCIŁY DNI PŁODNE to trzeba odczekać jakiś czas, więc napewno nie będziesz jeżeli do tej pory bralaś regularnie. Pamiętaj, że branie calego opakowania zabezpiecza Cię w ciągu tych 7 dni miesiączki, a następne opakowanie następnej miesiączki, więc w ciągu tych 7 dni byłas zabezpieczona. Pozdrawiam

Gość dodejszyn 44
ale pisalo w ulotce ze aby byc zabezpieczona trzeba wziasc 8 dnia kolejna a ja spoznilam sie 17 godzin czy to ma jakis wplyw ?? czu sperma moze byc we mnie tak dlugo .. od stosunku do wziecia tabletki minelo 3 dni ..

właśnie o to chodzi, że przez to że nie wzięłaś tej pierwszej tabletki mogła wystąpić u Ciebie owulacja. I wcale nie jest tak, że trzeba czekać na powrót dni płodnych. Mogą one wystąpić od razu po odstawieniu tabletek. Nawet przez poprzez pominięcie pierwszej

Gość dodejszyn 44
czyli raczej jestem w ciazy czy nie .. bo jakos bylo to dziwnie bo ta sperma byla na prześcieradle anie wiem czy we mnie .. bo guma pekla ...i nie jestem oewna czy cos we mnie jest ..ale wole wiedziec

no i na koniec podałaś najważniejsza informację. 3 dni to tak na styk dla przetrwania plemników, więc raczej nie masz zagrożenia ciażowego

Gość dodejszyn 44
Laski jstes ie Boskie :*** dziekuje wam .. bo ja tu juz od zmyslow odchodze .. hehe ..:)