Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania czy nie ania

chłopak nie dał mi prezentu a sam tezaz oczekuje go ode mnie

Polecane posty

Gość ania czy nie ania

Ostatnio na imieniny nie dostałam żadnego prezentu od chłopaka. Jest mi smutno bo nawet głupiego kwiatka ani czekolady nie dostałam. Ja zawsze mu coś kupuje na takie małe czy większe okazje. Ostatnio na immieniny sam sobie wybierał prezent orginalną czapke sobie zażyczył i chociaż to było dla mnie sporo kasy to kupiłam. I nagle miesiąc później szok.. Ja na imieniy nic nie dostałam. Nawet głupiego kwiadka czy czekolady za 2 zł. I tu nie chodzi o to że nie ma pieniędzy bo on zarabia 2 tysiące zł nie ma żadnych opłat ani nic... Terza on ma urodziny. On oczywiście oczekuje prezentu ode mnie. Już się kiedyś pytał co dostanie. Mi głupio wypomieć to że ja nic nie dostałam ostatnio ale chciałabym mu to powiedzieć w jakiś delikatny sposób.... Prezent pewnie mu kupie ale jakiś tani drobiazg jako znak że pamiętam. Co byście zrobili w mojej sytuacji

Gość ile macie lat
?

Gość ania czy nie ania
wiem powiecie że mam dziecinne problemy... ja 21 on 23

Gość dziwne zazwyczaj jest odwrotni
i to laska liczy tylko na prezenty :) Powiedz mu, ze prezent urodzinowy dostał na imieniny -przypadkiem, bo nie iwedziałaś że nie obchodzicie imienin.

Gość ania czy nie ania
jesteśmy ze sobą 3 lata to tak głupio powiedzieć że nie wiedziaąłm że nie wiedziaąłm że imienin nie obchodzimy

Gość kaaasssiiaa1990
jak ja nie dostalam prezentu na urodziny wypominalam mu to przy kazdej okazji ....najlepsze wrazenie na nim robilo to jak opowiadalam o kolezance i jej chlopaku ze takie sliczne prezenty od niego dostaje i wogole.... heh moze to bylo glupie ale podzialalo ....na 19 urodziny dostlam aparat cyfrowy a 800 zł ;) i kupuje mi prezenty na kazda okazje a nieraz nawet bez okazii;)

Gość veeena
może nie wiedział, kiedy masz, a jeśli wiedział, to na Twoim moejscu, jakby się zapytał, co dostanie, to bym po prostu powiedziała, że nic, bo mnie nic nie kupił i już jak się obrazi, albo będzie stroił fochy, znaczy że jest głupi, a jak przeprosi i obieca się poprawić, to kupisz mu prezent przy nastepnej okazji

Gość kaaasssiiaa1990
ania czy nie ania-ja bym mu to powiedziiala wprost ze jest ci przykro ja tez jestem ze swoim 3 lata i widze ze najlepiej byc szczerym....

moj facet zapomnial o moich urodzinach,nawet zyczen mi nie zlozyl,przypomnial sobie w nocy,ale prezentu nie dostalam żadnego,a dwa tygodnie po mnie on mial urodziny,to nawet nie czekal na prezent i jeszcze powiedzial,ze za to,ze sam zapomnial o moich,to mam mu nic nie kupowac:) Ale gdyby sie dopominal,to bym mu prosto w oczy powiedziala,ze dostanie tak samo jak ja dostalam.

pierwszy raz Ci nic nie kupil na imieniny? 3 lata to sporo - powienien pamietac o takich rzeczach!

Gość powiedz mu ze nie dostanie
bo skoro jemu się nie chce postarac z twojej okazji, to tobie też się nie chce. I zę zobaczy jak to miło jak ktoś olewa imieniny/urodziny drugiej osoby...

Gość ania czy nie ania
wcześniej niby pamiętał... W dzień imimeni jak przjechał to zapomniał dopiero się ocknął jak sąsiedzi na klatce mi składali życzenia. Ja urodziny a on immieniny mamy w tym samym czasie, razem pojechaliśmy wybierać sobie prezenty. Wtedy za podobną cene wyszł. Imieniny mam na konniec miesiąca a mówił wtedy że to tylko prezent na urodziny. O imieninach nic nie wspominał. Więc sama nie wiem czy nie robie z problemu przysłowiowego z igły widły

Gość ania czy nie ania
Kiedyś też nie kupił wtedy mało zarabiał ale miesiąc później dostałąm śliczny prezent

Gość ania czy nie ania
Na urodziny i tak dostanie na pewno znając mnie cośfajniutkiego co sama chciaąłbym dostać Tylko zastanawiam się czy wypada zapytać co z moim prezentem imieninowym czy się gdzieś zapodział czy raczej odpuścić?

moze naprawde zapomniał... ja kiedys zapomniałam o własnych :) nawet nie pamietam kiedy moi rodzice maja urodziny! bez paniki :) kup mu ten prezent... co Ci szkodzi...