Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani podgrzybkowa

Jakie znacie sposoby by wsadzic faceta pod nasz obcas ?

Polecane posty

Gość pani podgrzybkowa

Chce aby facet jadl mi z reki, chce rzadzic i dominowac w zwiazku. Probowalam fochami, manipulacja emocjonalna, ale on nie daje sie na to zlapac :-o Jak to osiagnąć ? Co mi radzicie ?

Gość odpowiedz na twoje pytanie
znajdz glupszego:P

Gość boooooooooring
to tez juz bylo 😴

Gość blackpearl20
lubisz pantoflarzy? heh ja szczerze mówiąc wole faceta z krwi i kości a nie ciepłe kluchy...

Gość rekarrr
przeciez faceta jak nie bedzie dominowal to sie ciota stanie.. :) Tobie chodzi o to zeby dominowac tak zeby on myslal ze on dominuje czy zeby dominowac nad nim totalnie??

Gość pani podgrzybkowa
Było, nie było ja chce sie dowiedziec jak to robic bo chce to wprowadzic w moim zwiazku;-) tylko jakos mi to nie wychodzi:-o I to nie prowokacja tylko na prawde chciałabym nauczyc sie tej sztuki. Facetow co tylko obrazaja nie prosze o wypowiedzi - idzcie dowartosciowac sie gdzies indziej - to forum dla kobiet CIOTY :-o

wlasnie to forum dla KOBIET a nie dla jakichs zyebanych mentalnie babochlopow :O

Ja tez wole prawdziwych facetów, ale dzisiejsi "faceci"to ciepłe kluchy(jak ktos juz napisał) widac autorka trafiła na jedyny chyba okaz który sie uchował

Gość pani podgrzybkowa
Chce by skakal wokol mnie jak kolo ksiezniczki, by robil wszystko co mu powiem. Chce go tak wychowac by nawet pytal jak chce gdzies wyjsc z kolegami na piwo :-p Widzialam to ostatnio u kolezanki. Siedzialysmy sobie u kosmetyczki i przyszedl jej facet poprosic ja czy moze dzis wyjsc na piwo z kolega. Ona w zasadzie nie miala nic przeciwko ale odmowila mu dla zasady:-p Mial sprzatnac dom a ona wyszla z kolezankami do kina. Facet siedzial i sprzatal a ona sie bawila :-) I wlasnie taki model zwiazku chce u siebie wprowadzic, ale nie wiem jak :-o Fochy i moje humory puki co nie dzialaja. Nie dziala tez mowienie ze MNIE NIE KOCHASZ. Co robic ? P.S. Nie interesuje mnie co myslicie o moim problemie. Nie to jest klopotem a to jak osiagnac to co chce ;-)

Gość kkkaaasssiiiiaaaa
ja Żadze w moim zwiazku jak to zrobilam hmmm czepialam sie go o wszystko co mi nie pasuje jak nie rozumial to foch, zawsze bylam z nim szczera jak mi cos nie pasowalo ...nigdy mu nie nadskakiwalam.... facet jest ze mn 3 lata I ZAUWAZYLAM DZIWNA PRAWIDLOWOSC IM JESTEM DLA NIEGO GORSZA TYM ON DLA MNIE LEPSZY.... a ostatnio to mnie rozwalil swoim tekstem caly dzien bylam dla niego mila zadnych chumorow itd a on do mnie ej co ty taka dziwna dzisiaj jestes ?tsknie zamoja zlosniczka :)

kolezanka ma widac faceta ciote :) nie wiem czym tu sie chwalic.. a moze tylko udaje takiego podporządkowanego? A tak naprawde wyrywa panny na czacie ?:)

Gość kkkaaasssiiiiaaaa
takze tego 2 -mylisz sie ...... moj facet to nie zadne cieple kluchy tylko 100% mezszczyzna ....tylko ja nim zadze .....jakbym mu [powiedziala zuc prace ( za 5 tys)i przyjedz do mnie zrobil by to..... juz raz mu kazalam i juz zaczal sie pakowac ale siec rozmyslilam ...;) powaznie zrobi dla mnie wszystko !

Gość blackpearl20
to musi być wyjątkowo zdesperowany... :/

kasia widocznie to jakis desperat skoro daje sie tak traktowac :D nie wiem z czego sie cieszysz :D ze kiedys mu sie ta cierpliwosc skonczy? albo znajdzie inna? moze teraz tak za Toba biega, bo jestes jedyna ktora chce z nim byc i zwraca na niego uwage ?:P a jak pojawi sie inna to puszuka sobie takiej ktora nie bedzie wiecznie robic problemow? teraz jest dobrze, nie wiesz co bedzie za miesiac, dwa,rok :)

Gość kkkaaasssiiiiaaaa
verdine20- heh moze i wyrywa nawet jakby i tak wroci zawsze do mnie z podkulonym ogonem jak tylko machne palcem.....on wie ze moge miec kazdego (chociaz nie moge, wmuwilam mu to ;) ) i jestem jego wygrana ktora moze mu sie 2 raz nie trafic :)

masz ciote za faceta i jestes z tego dumna. mozna i tak. dla kazdego cos sie na swiecie znajdzie.

Gość szacunek
facet potrzebuje szacunku a kobieta miłosci w zwiazku.. nie dostaniesz milosci jak nie dasz szacunku i na odwrót.. wtedy bedziesz czula ze je Ci z reki a on ze Ty jemu.. :P

no to nie wiem czym tu sie chwalic :) ze facet jest tak beznadziejny ze nie ma do kogo wracac to wraca do Ciebie? bo wie ze zawsze go do siebie przyjmiesz? brawo

Gość blackpearl20
Ja jednak preferuje partnerstwo :) i wam też to polecam :)

Gość kkkaaasssiiiiaaaa
złooo..-ciesze sie i mam powod bo mi jest w tym zwiazku zajebiscie :) hmm a co do "moze teraz tak za Toba biega, bo jestes jedyna ktora chce z nim byc i zwraca na niego uwage" watpie , to przystojny facet ... jakby chcial to by odszedl ale nie jest tak ze ten zwiazek polega tylko na moich krzykach ....jak robi cos dobze chwale go jestem milutka .... on po prostu uwiezyl w to ze moge miec kazdego a jak nie bedzie dla mnie wystarczjaco dobry kopne go w dupe....

tak tak, przystojny, cudowny, wspaniały i taki inteligentny... ze dał sie wepchnąc pod pantofel :) powodzenia :D

Gość kkkaaasssiiiiaaaa
"ze facet jest tak beznadziejny ze nie ma do kogo wracac to wraca do Ciebie? bo wie ze zawsze go do siebie przyjmiesz?" jakby ODSZEDL JUZ BY DO MNIE NIE WROCIL NIGDY ...TO 1 Z MOICH ZASAD ON O TYM DOBZE WIE....

A ja sypiam z Bradem Pittem i słuchaj! Też się mnie słucha! Powaga, jak bumtarara. Powiedział, że rzuci Jolie dla mnie i zamieszkamy razem w willi pod moim miastem:) Bo ja nie lubie spalin.

Gość kkkaaasssiiiiaaaa
tak tak, przystojny, cudowny, wspaniały i taki inteligentny... ze dał sie wepchnąc pod pantofel powodzenia HMM NAPISALAM TYLKO ZE JEST przystojny reszte dodalas sobie sama ...... ja widoczniej jestem inteligentniejsza od niego skoro oplatalam sobie go wokol palca..... nie byl taki od paczatku WIELE OSOB MOWI ZE PRZY MNIE PRZESZEDL METAMORFOZE....