Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani podgrzybkowa

Jakie znacie sposoby by wsadzic faceta pod nasz obcas ?

Polecane posty

Gość kkkaaasssiiiiaaaa
takze tego 2-- Mozliwe ;)

czyli oprócz tego ze jest przystojny nie ma nic wiecej do zaoferowania? z tego co wiem, zauwazyłam to kobiety biorą sobie takich pod pantofel bo panicznie boja sie samotnosci i po prostu robią wszystko by facet przy nich został (ty tez tak robisz wmawiajac kolesiowi, ze lepszej od Ciebie nie znajdzie) jesli Ci tak dobrze to ok, powodzenia :)

Kasia, a weź mi poradź co mam zrobić żeby Bradzik zrobił sobie ze mną bobaska??? Bo wiesz, on mówi, że ma już dużo z Andzią i nie chce więcej, a ja pragnę dzidzi i wiesz... Buntuje się Skurczybyk!

Gość kkkaaasssiiiiaaaa
złooo...- kocham go on mnie tez ,alez oczywiscie ze ma wiecej do zaoferowania:) jest dla mnie czuły ,dobry, kupuje mi rozne upominki,kocha mnie .....rozpieszcza ,umie dobze gotowac (wlasciwie to on gotuje) ja tylko przy nim zgrywam taka ;) i to tylko jak zasluzy (wiec zadko) tak naprawde go mocno kocham i bardzo mi na nim zalezy :) chce zeby byl moim mezem :)

Gość greta garbo
Kasia ma rację, z nimi tak trzeba, inaczej nie szanują i sami wlezą na głowę. Ja jakoś wokół siebie nie widzę związków partnerskich, tylko większe bądź mniejsze zamordystki i pantoflarzy. Sama chciałam stworzyć związek partnerski to teraz mam, robi co chce nie licząc się ze mną. Niedługo pewnie zerwę, a następnego będę trzymać krótko!