Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze pieczone

ciagle cos wymysla...

Polecane posty

Gość kurcze pieczone

moj facet jest chyba znudzony zyciem...mna...sama nie wiem...ciagle cos wymysla..a to, ze pojdzie na kurs paralotniowy...a to ,ze pojedzie do afganistanu szkoly dla dzieci budowac itp nie dosc ,ze ma ma stresujaca prace to jeszcze wymysla sobie jakies glupoty...fajnie ze ma pasje ale czy te pasje musz zagrazac jego zyciu...jak powiedzialam, ze ja tez pojde na kurs ryzykownych zachowan w soboty, bede facetow podrywac bo to taki "fajny" sport to sie obrazil....malo ma emocji w zyciu?

Gość ale czy on tak gada
czy rzeczywiście to robi? Może chce żeby się działo coś więcej niż tylko praca i dom. Może zróbcie coś razem. Jedxcie na ściankę wspinaczkową, czy ocś.

Może chce, żebyś się pomartwiła? ;) A może poprostu adrenalina jest mu niezbędna do życia?

Gość kurcze pieczone
heheheh...:) ta faceci chyba tak maja....niech sobie pogada...trzeba byc przewrotna...zaczne mowic ,ze to fantastyczny pomysl, ze powinien to zrobic jak najszybciej i wtedy mu sie znudzi...on chyba lubi mnie denerwowac...

Pewnie tak tylko gada, nudzi mu się może. Mój ma gorsze akcje, ostatnio opowiadał mi 2 godziny bajkę o tym jak Kubica jechał do Czeczenii autosanem... Oni są chyba już tacy:/