Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala

kto słucha hardstyle tak jak ja ??

Polecane posty

to styl muzyczny tylko ze w Polsce jest zacofanie i 70% społeczenstwa nie ma [pjecia co to jest;/ zal

Gość i ty nas nazywasz zacofanymi
???? :o

wolę być "zacofana" i słuchać porządnego rocka, który jest "zacofany" o 40 lat niż tego uszojebnego łomotu! wolę posłuchać walenia w garnek maczugą

to jest hardstyle odmiana tzw nu a nie zadne techno technoi sie puszcza na sztachet party a nie na eventach takich jak q base czy defqon one ludzie porazka nauczcie sie odrozniac gatunki

aha i czytajcie ze zrozumienie nie ganie nikogo ze jakiegos gartunku słucha innego sa guta i gusciki o ktorych sie nie dyskutuje tylko napisałam ze bardzo duza liczba osob w polsce nie wie co to hardstyle

mam siedzieć z wypiekami na twarzy i czyhać aż jakiś technomuł wymyśli nową nazwę na techno i być na topie cool and jazzy?

Gość osobiscie znam
Blutonium Boy i Dj Neo fajne chlopaki, przyjezdzaja do NYC kilka razy w roku

a ja oddycham z ulgą, o tyle mniej technomułów puszczających ten łomot z trzeszczących głośników komórek na cały regulator w miejscach publicznych.

Rozumiem Cie, hardcore jest baaardzo cięzkostrawny, ale dobrze jest go posłuchac, czyści mnózg zaś przy hardstyle fajniej jest sie bawić :) szkoda ze w Polsce nie ma prawie zadnych sporych eventów z taka muzyka, z hardcore jest tylko Toxicator, a co do hardstyle jest cos duzego ? Ja tak mocno sie nie orientuję, bo taką muzyką interesuję się dopiero od roku. A jak juz chce się choć troche sieki to w tym roku na Mayday bedzie nieco schranzu - Rush, Boris S i Felix Krocher :D