Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani całuśna

ON MNIE NIE CHCE CAŁOWAC!!!!!!!

Polecane posty

Gość Pani całuśna

moj facet, lat 31 w ogole nie chce mnie calowac...caluje mnie jak ciotke a nie jak kochanke...calujemy sie namietnie tylko podczas seksu..nie kumam tego...pocalunki w czolko w policzek, ok ale jakis dluzszy namietny pocalunek nie wchodzi w gre...uprzedze osoby zlosliwe i napisze,ze dbam o higiene i myje zeby..moze on mysli, ze kazdy namietny pocalunek musi skonczyc sie seksem? a ja chce tylko namietnego calusa od czasu do czasu niczego wiecej jak go do tego naklonic?

Zapytaj się może jego czemu?:D Może nie chce się wkręcać skoro nie ma szans na finisz?:) Ja, np. nie cierpię pocałunków z językiem. No nienawidzę. I nie potrafię wytłumaczyć czemu.

Gość Pani całuśna
No pytalam go kiedys...i jego odpowiedz to " No przeciez ciagle cie caluje!!! Dwa razy w tyg i to po moich naleganiach i fochach to chyba nie ciagle...

tez sie tu podpisze :) nie lubie całowania.. takiego namiętnego :) kazdy lubi cos innego... moj długo z tym walczył... w koncu odpuścił :) moze warto cieszyc sie z innych drobnych rzeczy?

Gość Pani całuśna
moze tak...lubi sie przytulac...ja w sumie tez...ale skoro by tego nie lubil to dlaczego robi to podczas uprawiania milosci...to w ogole by tego nie robil...wtedy nie ma nic przeciwko...jest agresywny..lapczywy...super...a potem wraca szara rzeczywistosc i koniec romansu...a ja marze o tym ,zeby mnie chwycil w ramiona...ostatnio mnie tak troche w pociagu na "do widzenia" pocalowal i tyle...

Gość co z tego ze myjesz
pewnie ci jedzie z ryja jak ze smietnika.

Gość Pani całuśna
ta wiedzialam ,ze ktos sobie jednak bedzie musial ulzyc...tak sobie tlumacz...dalej czekam na jakies sugestie od powaznych ludzi

ja tez mam czasem takie zrywy namiętności... ale rzadko :) taka widocznie on ma nature. Jesli Ci tego brakuje to sama sie na niego rzucaj - moze wtedy w koncu zrozumie o co Ci chodzi :)