Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaranpan

kłutnia

Polecane posty

Gość zaranpan

witam pokłuciłem sie znarzeczoną z którą jestem pół roku a znamy się 9 lat bardzo ją kocham ale w tą sobote padło z moich ust wiele przykrych słów. pokłociłem sie z nią pojechała sama na dyskoteke z koleżankami a ja sie nachlałem i też tam pojechałem .spotkaliśmy sie na dyskotece i sie zaczeło kazała mi wracać do domu a ja oczywiście jej nie posłuchałem .nie wiele pamiętam z tego wszystkiego ale powiedziałem ze mnie pewnie zdradza z swoim ex że mnie już nie kocha. jak odjeżdzała to powiedziałem żeby spierdalała .nigdy po trzezwemu bym nie wpadł na takie pomysły a co tu dopiero powiedzieć.kocham ją ona chyba też jak tu ją przeprosićaby mi wybaczyła nie potrafie bez niej żyćpomóżcie!!!

Gość perełka90
szkoda żę do czegos takiego doszlo.. musisz sie postarac i przede wszystkim kontrolowac swoje picie alkoholu. to nie jest sposob na problemy! dzieki niemu problemy mozna tylko zyskac. musisz zrobic cos co ja przekona ze nigdy wiecej tak sie nie zachowasz i musisz to powiedziec szczerze. musisz sam tego chciec.

Gość gorzkie zale po gorzale
:O sie zdecyduj facet. ja bym sie zastanowila, czy skoro raz cos takiego zrobiles, to nie zrobisz po raz kolejny. Daj jej troche czasu ale przede wszystkim przepros. Do niej nalezy decyzja. Ty tylko mozesz probowac. powodzenia 🖐️

ale wstydu musiałeś jej narobic... jak Ci kocha to Ci kiedys wybaczy... choc ja nie wybaczyłabym tego "spierdalaj"... dla mnie to za wielkie słowo. Ale moze ona inaczej do tego podchodzi.

Gość no to jej narobiles
obciachu

Gość A dlaczego by tolerowac
wyzwiska po pijaku? skoro jazda pod wplywem alkoholu nie uspraweidliwia to czemu usprawiedliwiac takie zachowanie?