Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika2727733

smutno mi

Polecane posty

Gość monika2727733
ale my sie rozstalismy bardzo pokojowo. Utrzymujemy kontakt- kolezenski, jest ok. Eksiowi nie mam nic do zarzucenia- po prostu- tak wyszlo:-) a gdzie masz tych fajnych wolnych znajomych? Bo tych co ja znam to sa albo zobaci, albo niestabilni emocjonalnie , albo sa zwyklymi "zaliczaczami":-)

Gość monika2727733
żonaci mialo byc :-)

Gość Ewaldi
Monika, popatrz na męskie grupy zawodowe , w technice są prawie sami faceci, ponieważ kobiety są rzadkością , popatrz na zakłady energetyczne , popatrz na elektroników i energetyków , jak mrówków :)

Gość monika2727733
wiem kochana ale ja mieszkam w malym miasteczku a tutaj wszystko wyglada inaczej:-)

Gość Ewaldi
Monika, możesz spróbować poderwać samotnego elektryka pracującego w zakładzie energetycznym na zepsute gniazdko elektryczne , chyba prosty trik :)

Gość Ewaldi
a ciekawy jestem , czy masz info na temat grzybów w lasach, podobno na południu Polski jest wysyp, co mówią sąsiedzi ?

Gość monika2727733
hm:-) oni sa duuuzo starsi- wiem bo sprawdzalam ja mam 177/67kg, 98/67/102 i jestem blondynka. Farbowana ale zawsze. Najwieksze powodzenia mam u malolatow i starszych panow na stanowiskach, ktorzy mysla, ze kazda niunie moga kupic. :-))

Gość monika2727733
my tu na poludniu to tylko grzybki-halucypki hodujemy:-)

Gość Ewaldi
Monika, znasz powiedzenie, że trzeba się ludziom pokazać i niech ludzie Ciebie zobaczą :) , wiem że w małych miejscowościach są organizowane co chwilę imprezy kościelne , są dożynki i zabawy , czy czasem idziesz gdzieś pobalować, czy tylko pracą żyjesz ?

Gość monika2727733
imprezy koscielne-hmm, dozynkow/ek nie mamy dyskotek nie lubie wiec mam problem, wiem, ze siedzac w domu nic nie zmienie ale moim problemem nie jest znalezienie faceta bo calkiem niezle funkcjonuje bez niego- tylko dzis tak jakos...niemrawo :/