Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

najlepsze cytaty

Polecane posty

"nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. nie zrobiłeś, bo nie mogłeś" Lem

"Mówię wam i lepiej słuchajcie, że skończony intelekt, jasne, nie może drogą porównania osiągnąć absolutnej prawdy rzeczy, ponieważ, będąc z natury swej niepodzielną, prawda wyklucza koncepcje "mniej" i "więcej", tak że nic prócz samej prawdy nie może być ścisłą miarą prawdy. Wy dranie!" Pratchett

Gość wszystkie swinki są równe
ale niektóre są równiejsze...

Gość wstydze sie wiec nie podam
the path of excess leads to the tower of wisdom -william blake-

Gość growling
"tylko martwi nie strzelają w plecy" 9 kompania. po tylu strzałach od żywych popieram ten tekst w 100%.

niania to zaraz wyskakuje z jakimiś cytatami dla szarego człowieka niezrozumiałymi:P

"kazde cos ma swój wlasny powod, a nic bez powodu sie nie dzieje... nawet zlo ma swoje dobro"

"Musisz pamiętać, tak jak ja, żeby nie czekać na szczęście... Tak jak ja musisz pamiętać, że szczęście samo do Ciebie nie przyjdzie...Tak jak ja pamiętam, tak Ty pamiętaj, żeby o tym co napisałam pamiętać..." :)

"Inni filozofowie zadawali pytania typu: Czy Prawda to Piękno, a Piękno to Prawda? Albo: Czy Rzeczywistość kreowana jest przez Obserwatora? Didactylos natomiast postawił słynny problem filozoficzny: Tak, ale o co w tym naprawdę chodzi? Ale tak naprawdę, skoro już o tym mowa" a "rrrrr" to taki ciąg dalszy "frrrr"...;)

" Kobieta nigdy nie wie czego chce , ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie !!! ... " :) Jean Paul Sartre

" chociaż droga każdego człowieka jest inna, zawsze istnieje pewien punkt, w którym wszystkie się zbiegają." Paulo Coelho

Ech...niania też jest szarym człowiekiem, a to, że cytuje to jeszcze nie znaczy, że rozumie :D może znaczyć, ale nie musi ;)

Gość ej nie róbcie z topika czatu
tylko wpisujcie cytaty ;)

hehehe...cytat z Niani dotarł? ;) Jest ok, cytuję se trochę tu i tam :) Dzięki USB frrr...mam sentymenta ;)

Gość kutafom
"Lepiej milczeć i być uważanym za idiotę niż się odezwać i rozwiać co do tego wszelkie wątpliwości.", "Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Gość huhuehde
Moj rodzinny cytat. Wujek wybral sie przed swietami na zakupy po flaki i nigdzie nie mogl ich kupic. Na co powiedzial bardzo zly:" Ludzie to jak te swinie wykupują flaki". Cala rodzina czesto powtarza ten tekst zmieniajac koncowke np. "Ludzie to jak te swinie chodza po miescie" :D

I jeszcze Pratchett: "Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją.(...) Skoro istnieją, nie trzeba w nie wierzyć. One po prostu są" :D

Hej, ciut za mało jest Tego życia żeby żyć, Bo pstryk i nie ma nic. — Katarzyna Nosowska

Gość gość
"Podobno kiedy człowiek się z czymś już całkowicie pogodzi i niczego od losu już się nie spodziewa,to wtedy to,o czym marzył,dostaje." Nie wiem dlaczego,ale u mnie ten cytat zawsze się sprawdza. :)