Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwmlw

To prawda ze koty trikolorowe są agresywne i falszywe?

Polecane posty

Gość ewwmlw

Tak słyszałam od kogos.. ze trikotki sa takie wlasnie.. i boje sie wziac trikotke..

Gość wlasnie bylam u weterynarza
ze swoja trikolorką i ona powiedziała, że to dziwne, że moja trikolorka jest taka łagodna, bo trikolorki z reguły są bardzo agresywne... więc coś w tym może jest, skoro nawet weterynarz zwróciła na to uwagę

matko, w życiu większej bzdury nie słyszałam!! no może, że jak pies ma czarne podniebienie to jest groźny...

Gość ale patologia
ta pani weterynarz to chyba babka-zielarka, a nie profesjonalista :O

Gość taa mało tego
szylkretowe kotki duszą ogonem domowników, którzy chrapią. Wsadzi taka franca ogon do gardła i czeka aż wyzioniesz ducha, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr weż ją do fryzjera i przefarbuj na jakiś jeden kolor

Gość Mama Lucy
od 2 miesiecy mam kotkę wlasnie trojkolorową i pierwszy raz w zyciu widze takiego wariata.Faktycznie jest agresywna-no moze to za duze slowo bo jest jeszzce mala ale skacze na wszystkich gryzie i drapie..ale przy tym jest taka rozkoszna ze kocham ja jak zadnego innego kota ktorego mialam do tej pory.

Gość a jakie to są te trikolorowe
jaki to kolor?

Gość Brązowooka Panna
Mama Lucy - wszystkie mlode koty skacza, gryza i drapia. Ucza sie polowac, to naturalne. Co do odpowiedzi na temat, to rownie dobrze mozna spytac,czy blond panie maja niskie IQ.