Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lediii...

moj facet

Polecane posty

Gość lediii...

mam naprawde wspaniałego faceta jestesmy ze soba ponad poł roku od 5 miesiecy wspołzyjemy ze soba i wszystko było by ok gdyby nie jego dziwne zboczenie.Otoz on nie pozwala mi sie podmywac,depilowac ani zmieniac bielizny:O,oczywiscie robie to w tajemnicy przed nim tzn podmywam sie i zmieniam majtki tylko do wtorku:O,bo sex uprawiamy w weekendy,on mowi ze uwilbia moj naturalny zapach cipki a brudne majtki sa dla niego jak extaza ,najpierw wacha moje niezbyt dla mnie pachnace majtki z 10 min przed aktem seksualnym,wtedy dopiero widze ze jest mocno podniecony,po czym zabiera sie do minetki:O,wiem ze to chore ale co ja na to poradze kocham go bezwarunkowo...ale sama sie siebie brzydze kiedy z mojego krocza unosi sie zniezbyt przyjemna won.Dodam ze sam dba o swoja chigiene a sex jest z nim boski,cale szczescie ze po stosunku pozwala mi wejsc pod prysznic.Rozmawialam z nim nie raz juz na ten temat i mowil ze go to nieziemsko podnieca i ze gdy jestem czysta i pachnaca to nie jest w stanie mnie wziasc...:O prosze poradzcie cos...

Gość Buahahhahaaa
:D:D:D dobre dobre!

Gość dupka wodeczka sexik
fuj rzygac sie chce ze sa takie zboczenia widac lubisz to skoro jestescie ponad pol roku a od 5 miesiecy sie rypienie lol2

Gość lediii...
przeciez mowiłam ze sie sama siebie brzydze:O ale ja go kocham po za tym jednym to jest normalny,jego sie nie brzydze bo sam sie myje,...:O

Gość jakis fetyszysta
jest taka dewiacja ktora polega na podniecaniu sie brudem, bleh ale jak ci to nie przeszkadza...

Gość o rany..............
zapytaj sie faceta czy nie mialby ochoty na jakas zulice ktora zapewne sie nie podmywa przynajmniej z miesiac przy takiej to odlot gwarantowany:D

Gość dupka wodeczka sexik
ojj to powodzenia jak go kochasz tak szybko sie zakocujesz tak apropo?

Gość lediii...
ale nie przetłumacze mu ze sie z tym sama zle czuje:O pozatym jest bardzo cudownym facetem...nigdy nikt nie byl tak za mna jak on...

Gość lediii...
nie nie czesto mam 24 lata i jestem juz po 2 dlugich zwiazkach na laczna sume 7 lat

Gość lediii...
przeciez nie ma ludzi bez wad,tylko tyle ze przez niego smierdze:O...

Gość no coz.....................
to masz wybor masz faceta ale smierdzisz, albo nie smierdzisz i szukasz innego faceta

Gość lediii...
łatwo powiedziec...ale czy ja znajde drugiego takiego aniołka co dziewczyne traktuje jak ksiezniczke,nie pije nie pali dobrze zarabia,nie oszukuje nie zdradza kocha i jest wierny?...a moze załatwic mu wizyte u jakiegos dobrego prywatnego psychologa co?..

Gość no coz........................
e tam, tego ze nie zdradza i nie oszukuje nie mozesz byc nigdy pewna, a facetow ktorzy sa normalni, nie pija, jest wielu kwestai czy potrafisz to zaakceptowac, ja bym nie potrafila ale to twoje zycie :P

Powiedz, że to grozi grzybicą i innymi świństwami, które lęgną się w takim syfie. Twoje zdrowie jest chyba ważniejsze od jego upodobań, nie?

Gość lediii...
mowiłam,a on na to ze sie zgadza zebym sie myła ale powiedzial ze jak bede do niego przychodziła to zebym załozyła brudna bielizne :O i co z tym fantem zrobic?:O

Gość odswiezam..

Gość ela009
a dlaczego w takim razie twoj chlopak dba o chigiene?,heh,powiedz mu zeby przez tydzien do lazienki nie wchodzi,i zobaczysz jaki po tygodniu bedzie szczesliwy:D

Gość Skarbik
ale numer ja bym po prostu nie wytrzymała takiego smrodu i bałabym sie o swoje zdrowei -grzyby aż trzesą sie z radości na Twoja higiena -dziewczyno ogarnij się...........

Gość iiiiiiiiiichaaaaaaaaaaaaa
nie,no zajebista opowiesc o kopciuszku smierdziuszku...buahahahahaah...:D:D:D

Gość Artefakt_Diabła
a ty jestes jego wlasnoscia czy co??? babom to odpierdala jak sie zakochuja. wszystko byscie zrobily zeby miec chuja

Gość muchaplujka
5 miesięcy???? jak można być z kimś tak długo????

Gość lediii...
ale pozatym jest naprawde wspaniały,tylko moze macie racje nie moze robic ze mna tego co chce...chyba go zostawie:( jestem kobieta,chce sie czuc jak prawdziwa kobieta,komfortowo pachnaca i wogole...przykro jesli on tego nie zrozumie...:(

Gość Artefakt_Diabła
no w koncu na oczy przejzalas

Gość lediii...
wrociłam...rozstalismy sie...:( nie umial zaakceptowac mojej prosby...jak wychodzilam poprosił o jedno...zebym zostawila mu na pamiatke pare swoich majtek:Onie musze dodawac ze nie chodzi tu o nowe czyste majtki...nic nie powiedzialam i wyszlam...dobrze zrobilam??

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aNie jesteś mądrą kobietą... kochasz go i zostawilas bo ma dziwne zboczenie. A kobiety tez inteligencją niektóre na tym forum nie grzeszą... pisżą jeśli Ci to nie przeszkadza itd, jeśli by jej to nie przeszkadzało to by nie pisała o takim problemie... głupie baby