inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 ? :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 też bym Cię wykissowała, ale nie chcę zarazić :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Właśnie szukałem Ciebie........ ale nie mogłem... znaleźć się na innych topicach :D :D :D więc specjalnie założyłem temat :D :D :) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 juz mnie nie kochasz :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 w jakim celu sukinsyn mnie szukał? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sukinsyn XXI wieku 90 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 valkiria........... ja każdego kocham ............... ale tylko platonicznie........ hinatka :D stęskniłem się za Tobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 dobranoc... bede ryczec cala noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 ale.. nie okazuj tego zbytnio, ponieważ ja wyglądam mojego wielbiciela70B już prawie zapomniałam jak wielkie są twoje stopy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry anioł 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Bez przesady :D :D.......... w każdym nicku inna stopa........ valkiria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ten sukinsyn Napisano Wrzesień 23, 2009 to Anioł i diabeł w jednym. NIE PYTAJ SKĄD WIEM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 a makijażu to nie zmywać? :O naprawdę, nie zatrudniałam niańki.. służby też nie mam! :( jutro mi się nie chce iść do szkoły sukinsyn, ale wszystkie są duże :P czemu nie jesteś już sutenerem? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry anioł 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Orange........... o tym już wszyscy wiedzą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry anioł 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Hinateczko kochaneczko............. bo postanowiłem zostać sukinsynem :D ............ słoneczko moje ;) ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 sukinsynem się nie jest od urodzenia? :P Ty się lepiej na wycieczkę szykuj! kiedy widziałeś ostatnio mojego? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 ...... dawno go nie widziałem.. tzn.przelotem na jakimś topicu :D........ na wycieczke jestem już przygotowany..... jutro cała klasa jedzie do ubojni(rzeźni) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 łeee :( to czeka Cię ekscytujące doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nareszcze Cię ubiją Napisano Wrzesień 23, 2009 Będzie spokój!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Orane.... wypad :P.................... Hinatka....... fascynujące doświadczenie....... napewno Ci jutro opowiem..... @.... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Ty też @ :P a przywieziesz mi trochę szynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Teraz dam ci prosiaczka :D http://dabrowski.ddl2.pl/Serwis/jaja/prosiak2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Teraz dam ci prosiaczka :D http://dabrowski.ddl2.pl/Serwis/jaja/prosiak2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 ale ja go nie zjem :P słodki jest! może polubi się z moim kotem? :D dzięki Ci sukinsynie za twe hojne dary :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Nie ma za co............. lubie robic prezenty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Hinatka ---> myślałem już, że zapomniałaś o mym istnieniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 jak mogłeś! ja nadal szaleję za Tobą na nauce się skupić nie mogę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 jak mogłem? ja? to Ciebie nie było tu 100 lat! jak mogłaś do tego dopuścić?!? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 ale obiecałam Ci, że we wrześniu wrócę. zresztą to baaardzo długa historia :P ważne, że myślami byłam zawsze przy Tobie :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 bardzo długa? nie szkodzi, mam czas. tłumacz się :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 ale tylko winny się tłumaczy :P a ja przecież jestem niewinna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 i nie wydasz winnego? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach