Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ashta

Peruki

Polecane posty

Gość Ashta

Od jakiegoś czasu się już nad tym zastanawiam, bo nie umiem zapuścić swoich włosów, cały czas je obcinam. I przed kupnem peruki chciałabym się kilku rzeczy dowiedzieć. Przede wszystkim chodzi o cenę, najbardziej interesuje mnie peruka z naturalnych włosów (długA, taka do pasa, kolor blond), ale nie znam się na tym więc możecie też poradzić z jakich tworzyw sztucznych są dobre peruki. Zależy mi też na tym żeby ta peruka nadawała się do modelowania (prostowanie, lokówka), czy jest to możliwe na jakiejkolwiek peruce oprócz tych z naturalnego owłosienia? I czy tA z naturalnego bardzo się przy takich zabiegach niszczy? No i też ta cena, tak około, ile może wynosić cena peruki z naturalnego włosia, ile ze sztucznych tworzyw. Tak jak pisałam wcześniej chodzi o długą perukę (włosy do pasa). I jeszcze jakie są inne wady, problemy itd. związane z noszeniem peruki?

Gość aniaks9
Cena peruki oscyluje pomiędzy 80-400 zł - takiej w miarę przeciętnej peruki, nie pisze o tych najdroższych ;] Czy można modelować? ZZależy na jakiej.. Popatrz sobie w internecie co pisze o modelowani. www.handsomemen.pl/wlosy,inne,historia_peruk.html

Gość dartt

Piękną perukę udało mi się zamówić na Wiwulskiego. Trafiłam do nich przez znajomą której mężowi robili tupecik. Bardzo profesjonalna obsługa, włosy są naturalne pochodzące z Polski, dobierają kolor i typ włosa pod człowieka, kształt głowy, urodę twarzy, cerę i tak dalej, żeby peruka wyglądała jak prawdziwe żywe włosy. Najlepiej zadzwonic i umówić się na wizytę, na peruka-sc.pl są wszystkie namiary.