Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka w rozterce

jestem na 3 roku i zastanawiam sie nad rzuceniem tych studiów

Polecane posty

to jednolite studia magisterskie. Dodam tylko, że ten kierunek to w moim przypadku kompletna pomyłka, ale z drugiej strony żal tych lat. Nawet mi sie nie chce o tym pisać. Chciałam tylko zapytać czy może ktoś miał podobnie i rzucił studia:)

właśnie w tym roku zaczynam inne studia i w innym mieście i chciałam wziąć dziekankę ale nie wiem czy ją dostanę jutro mam rozmawiać na ten temat:) roczniki niżej idą trybem 3+2... a słyszałam od kolegi że jego koleżanka właśnie z tego powodu nie dostała urlopu

Gość manager
Tu masz -> www.audio.bloog.pl

Gość AP AP AP AP
A co studiujesz?

bibliotekoznawstwo:P

Gość AP AP AP AP
I jakie studia chcesz rozpocząć?

ale czy to ważne?? chciałam tylko wiedzieć czy jest tu ktoś kto rzucił studia w połowie, bo naprawdę nie wiem co mam robić, jak nie dostanę tej dziekanki to pewnie rzucę bo na zaocznych w tym momencie to mi się nie uśmiecha

Gość AP AP AP AP
Ok;) Z dziekanka roznie bywa... Ogolnie przyznaja, ale moze sie zdarzyc,ze Ci nie pozwola. Chociaz mysle,ze jezeli jestes na 3 roku to spokojnie moga Ci dac. Najgorszej z dziekanka ma 1 rok- rzadko im przyznaja. Zastanow sie nad rzuceniem tych studiow... 3 lata w plecy... Pytam jakie studia chcesz wybrac dlatego,ze jezeli to jakis kierunek pokrewny to moze czesc przedmiotow Ci przepisza lub moze jest mozliwosc rozpoczecia od 2 roku z mozliwoscia nadrobienia materialu. Roznie to na studiach bywa:D Zalezy jaka uczelnia i oczywiscie jakie maja humory osoby tam pracujace;)

to nie jest kierunek pokrewny na szczęście dzięki za odpowiedź... chyba muszę się z tym przespać