Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaśśśśko

Co to jest nyflor 3D?

Polecane posty

Gość adaśśśśko

Co to jest nyflor 3D? Czym się charakteryzuje? To jest jakiś rodzaj ogrodzenia, chciałbym wiedzieć jaki?

Gość Gribek
To jest taki rodzaj ogrodzenia z Betafensu bodajże, ma pojedyńczy drut i ocynkowaną powłokę z poliestrem. Przynajmniej z tego co mi wiadomo.

Gość anitka_ul
Ja na siatkach i ogordzeniach się nie znam, ale to chyba jest rodzaj ogrodzenia z Betafensu. Musisz sobie jakiś katalog w internecie znaleźć i poszukać :)

Gość adaśśśśko
dzięki wszystkim, już sobie siatkę z Betafensu zamówiłem! Nie wyszło nawet tak drogo a przynajmniej będę miał dobrej jakości produkt.

Gość niąąk
Nyflor 3D to o ile się nie mylę jest rodzaj siatki. Miałem kiedyś katalog z betafensu i tam coś takiego było.

Gość Lepek56
słuchaj a gdzie sobie zamówiłeś taką siatkę? No i ile zapłaciłeś? Mój teściu chce sobie zrobić jakąś i obiecałem, że mu pomogę, a szczerze to nie bardzo wiem jaka będzie dobra.

Gość junnoonna
a watro kupić tę siatkę betefensu? muszę sobie zamontować, a nie wiem na co się zdecydować..

Gość d18
ten Nylofor to bardziej sa panele z siatki niz sama siatka. panela są bardziej sztywne i chyba przez to łatwiejsze w montazu.