Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiluskaaaaaaaaa21

Jak zrozumiec faceta?Czemu udaje ze nie ma mojego nr tel?

Polecane posty

Gość kamiluskaaaaaaaaa21

ehh niby nas kobiety trudno zrozumiec, ale ostatnio analizujac zachowanie niedawno poznanego kolegi co raz bardziej stwierdzam ze facetow zachowanie tez wcale nie jest proste,jasne,logiczne.Pogubilam sie.POTRZEBUJE RADY. Od pewnego czasu podczas spacerow z pieskiem dolancza do mnie niedawno poznany kolega - rehabilitant mamy ktory zcesto bywa u nas w domu.Mieszkamy blisko siebie.Jak sie spotkamy pod czas spacerow, sam proponuje ze przejdzie sie ze mna, jak wychodzi odemnie z domu i widzi ze ide na spacer to proponuje ciagle abysmy poszli razem, albo poprostu przychdozi za mna.Rozmowy roznie nam sie ukladaja, bywaja chwile milczenia aczkolwiek juz pomalu zaczynamy przechdozic na rozne inne tematy nei tylko pieskow. Trapi mnie jednak problem tego typu ze raz mnei ciagnie na spacer, zwodzi a za chwile totalnie olewa... (machnie tylko z daleka czesc, nie zatzryma się), mial sie odezwac na komorke jednak tego nei robi.Ma moj numer telefonu, bo kiedys mama dzownila do niego z mojego numeru, do momentu kiedy wyjechalam na studia i zadzownil ktoregos dnia i podalam mu numer mamy, nie mogac przekazac jej telefonu.Wtedy jeszcze byl mi calkiem obojetny, az do momentu keidy w nocy zadzwonil do mnei z gluchym telefonem.Nie dalam odzewu, nei wiedzialam czyj to numer, po kilku dnaich spotkalismy sie na imprezie, podszedl, zagadal a ja poukladalam sobie fakty, sprawdzilam numer tel i okazalo sie ze to on.Po co byl ten gluchy tel????Nie mialam ejdnak jak tego sprawdzic, zapytac bo mama zrezygnowala z jego uslug.Po pewnym czasie jednak jak zjechalam na wkaacje do domu, znowu zacza przychodzic do mamy.Zaczelo sie od tego ze moja mama zazdwonila z mojego tel do niego.Po 2 dnaich on chcial sie z nia skontaktowac i zazdwonil na moj numer.Udalam ze nie wiem kto dzwoni, on rowniez, jak doszlismy do porozumienia z kim rozmawiamy poprosil o mamy numer ze niby mu sie skasowal, pozniej jak byl u mnei w domu tlumaczyl sie ze mial problemy z kom.Zaproponowal spacer z pieskami, wiec powiedzialam aby napisal jak bedzie szedl bo numer juz ma.On na to ejdnak nie zapzreczyl ale kazal poscic sygnalka.Nie odezwal sie jednak!!Dlaczego??Spotykalismy sie jednak przypadkowo 2 dni pozniej.Wczoraj byl u mamy rowniez,wychodzac zapytal sie czy ide na spacer i abym posciala mu sygnalka jak bede wychodzic.Puscilam,spotkalismy sie a dzisiaj rano zadzwonil pytajac się z kim rozmaweia bo ktos z tego numeru do neigo dzwonil.Zatkalo mnei zupelnie, sadzilam ze jzu dawno ma zapisany moj numer.Przyznalam sie kim jest, udawal zdziwionego albo i taki byl, a jak sie rozlaczyl napisalam mu smsa aby wkoncu zapisal sobie ten moj numer.To ma byc jakas gra??Nie rozumiem tego zupelnie.Tak trudno bez podtekstow napisac smsa ze sie idzie na spacer??Moze jakby byl w moim wieku, mlodszy takei zcahowanei bylo by dla mnei normalne ale on ejst 3 lata starszy, a mnei takei niejasne sytuacje wogle nie bawia.

naprawde dziwny chlopak :O jego zachowanie moze byloby zrozumiale gdyby mial 18 lat a nie 24!

szczerze mowiac, odpuscilabym na twoim miejscu. jezeli facetowi zalezy to nie bawi sie w glupie gierki

Gość kamiluskaaaaaaaaa21
ja nei chce chyba odpuscic, bardzo go lubie....jak odpuszczam, ignoruje go jak przychdozi do mamy to sam zagaduje, wola mnei do pokoju, wszystko jest ogolnie ok, na spacerach co raz lepiej nam sie ze soba gada, jzu nei tylko o psach lecz ogolnie o wszystkim o zyciu... a tematy nigdy sie nie koncza...az tu dzisiaj taki telefon.Dobrze zrobilam piszac mu tego smsa aby zapisal wkoncu ten moj numer?Ja mu nie daje zdanych znakow ze mi na nim zalezy, bo sama nie wiem co czuje,mysle o nim, aczkolwiek zalezy mi na tej znajomosci.

w takim razie stwierdzam ze facet jest po prostu dziwny. a mowia ze to kobiety sa skomplikowane ;) moze sam nie wie czego chce.

Gość kamiluskaaaaaaaaa21
jest dziwny, nie umiem go pojac.Po co proponuje mi te spacery a na telefon nei chce przejsc???Dzisiaj jak zadzownil bylam pewna ze to zart jak zpaytal sie z kim rozmawia bo ktos dzwonil do niego z tego numeru.odpowiedzialam mu ze to ja, ze pewnie zle zobaczyl, bo wczoraj mu sygnalka puszczalam tylko przed spacerem tak jak prosil a dzisiaj nei dzwonilam.Przyznal sie do bledu ze pewnei zle sprawdzil i zakonczylismy rozmowe.na mojego smsa nie odpisal.