Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akima

Przepowiednia.

Polecane posty

Jeśli masz pytanie do kart tarota /podkreślam 1 pytanie/ możesz dostać darmową odpowiedź. Bardzo proszę o pytania konkretne i zwięzłe. Warunkiem zadawania pytań jest: stały nick, daty ur, i konkretne sprecyzowane pytanie

Gość
barbara 21 11 1985 pytanie: czy mój obecny związek przetrwa?

Gość DADAAAA
1.09.70 Dorota czy dostane prace w szkole jezykowej? jesli nie, jak rozwiaze problemy z praca..?

Homar W tej chwili szukasz rozwiązania i nie chodzi tylko o sprawę znalezienia sobie kogoś.rozwiązanie przyjdzie w ciągu 6 miesięcy - i to czym martwisz się materialnie i na zewnątrz siebie, i to co musi się rozwiązać w Tobie, wtedy dopiero poczujesz sie na tyle uwolniona od przeszłych zdarzeń energii że będziesz w stanie stworzyć związek z mężczyzną który Cię pokocha. Kwestia czasu.

sorry, nie zalogowalo mnie wczesniej DOROTA 1.09.70 czy dostane prace w szkole jezykowej, jesli nie, jak sobie poradze, bo poki co nie moge znalezc pracy...

Gość fasdfa
zajebiście, kolejna wróżka z wymijającymi odpowiedziami, które można interpretować na dziesiątki różnych sposobów :o

Akima jeśli patrzysz w karty i to widzisz świetnie to zobaczyłaś...stoję na rozdrozu i nie wiem, co dalej ...nic nie wiem, gdzie iść, w którą stronę? co robić? Jakbym łynęła tratwą po oceanie, ale w końcu coś musze wybrać...strasznie sie tego wyboru boję :( A jesli tylko udajesz kogoś kto umie coś czytać z kart (tutaj to bardzo powszechne) to pamiętaj, że intuicja cie nie zawiodła;) Pozdrawiam PS. Staram się z całych sił, staram się...ale dalej nie wiem, w którą stronę mam iść...nie wiem co dalej ;)

Witam, mam pytanie, czy moj obecny zwiazek z chlopakiem ma szanse powodzenia, czy moze kazde z nas powinno isc swoja droga... Ja: 6.02.1989. , On: 06.06.1986. Pozdrawiam.

TRENT RAZNORS GIRL kochana nie ma sensu w to wchodzić poważnie, ten człowiek to nie poważny mężczyzna, jego wibracja urodzeniowa oraz bałagan energetyczny z powodu ingerencji co najmniej 2 osób (nie wykluczam inna kobietę ) daj jasną odpowiedź, to nie jest to czego szukasz.

Gość AP AP AP AP
29.11.1987 co z moja miloscia?

DADAAA W tym roku nie znajdziesz pracy:( ale nagroda będzie rok 2010, w pierwszej połowie roku dostaniesz pracę, która pozwoli Tobie na samorealizację, rozliczenie i obranie właściwego kierunku na przyszłość. Masz w sobie niesamowitą siłę i poczucie sprawiedliwości, chronienia innych. Itak trzymaj!

Kochana Akimo:)Marzy mi sie prawdziwy dom,ktorego nigdy nie mialam,własna rodzina,maz dzieci:)Czy w moim przypadku jest to mozliwe:)?Chcialabym sie zapytac czy bede miec meza i dzieci?Jesli widac w kartach czas,to proszę napisz w przyblizniu kiedy:)Bardzo mocno Cie ściskam i pozdrawiam,Agnieszka11121984

niezarejestrowana to że czasami nie umiesz dojść do porozumienia z tym człowiekiem to jeszcze nic nie oznacza, ten ktoś darzy Cię bardzo bardzo mocnym stabilnym i gorącym jak lawa uczuciem, doceń to, i odwzajemnij. Jak najbardziej to Ten :)

heh...tak sie sklada ze jest to, paradoksalnie,najbardziej powazny facet,jakiego spotkalam w ostatnich latach,pomimo jego mlodego wieku :-D to dobry czlowiek z natury. wszystko traktuje b. serio i jest chlopakiem z zasadami itd... ale coz...niedawnona innym forum, karty powiedzialy cos zupelnie odwrotnego od tego,co powiedzialas teraz. nigdy nie zrozumiem tych rozbieznosci. a moze nie powinnam zadawac za czesto tego samego pytania....

1.09.70 praca dopiero w 2010...???? to jak ja bede zyc do tej pory???? za co??? kto mi pomoze??? :-(

monisia1801 Wszystko bierze się stąd, że życie prowadzi Cię w pewne miejsce troszkę wbrew Tobie, ale nie jest nigdzie powiedziane, że finał nie będzie szczęśliwy:)))

Gość pomarańczom nie odpowiadasz
?

Gość chodzik
Jeżeli Polska nie sprzeciwi się radykalnie tej zbrodniczej organizacji, czeka nas tragedia. Panujące u nas bezprawie na szczytach władzy, moralny paraliż społeczeństwa i chaos polityczny oraz ideowy mogą doprowadzić do tego, iż możemy bezwiednie przyczynić się do spełnienia groźnej zapowiedzi danej przez Matkę Najświętszą Służebnicy Bożej Wandzie Malczewskiej. Matka Boża ostrzegła, że jeśli Polska (po odzyskaniu niepodległości w XX wieku) nie ustrzeże prawa Bożego i przykazań Bożych obowiązujących w życiu Narodu, może utracić niepodległość już na zawsze http://www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20080521&id=my11.txt

TRENT RAZNORS GIRL pytać można tak często jak chcesz, nie słuchaj pseudo wróżek które się boją gdy klientka zadaje im 2 razy te same pytanie a one mają różne odpowiedzi na nie, to nie tak, ja widzę to co napisałam w rozkładzie kart, i w tym co poczułam, ja napisałam to jaki jest ten człowiek w środku co nim kieruje a nie to co jest na zewnątrz to co stara się pokazać. To że sprawia wrażenie dorosłego emocjonalnie to wcale nie oznacza że taki musi być.

Droga Akimo,prosze sie nie gniewac za przypomnienie,ale chyba mnie Pani pominęła:)

no to co nim kieruje, jesli dba o mnie, troszczy sie, wysluchuje, podtrzymuje na duchu, pomaga, nawet finansowo..??? nikt inny nie daje mi tego,co on...mozesz mowic, ze uklad jest do kitu, ale nie zgodze sie,ze to nieodpowiedzialny mezczyzna, bo to po prostu nieprawda. poza tym to typowy altruista,ktory nawet obcemu pomoze. ostatnio,jako jedyny,wzywal karetke do jakiejs babci,ktora gdzies tam zaslabla,a tylko on zareagowal. nie ma zwichrowanej energii,jak zasugerowalas. bez urazy, ale to co powiezialas naprawde w niczym nie pokrywa sie z tym,jaki jest....

Gość ale z was stare naiwniaki

Stabilo Agnieszko, tak, spotkasz go Mężczyzna z którym Pani spędzi wiele lat swego życia ma na wierzchniej stronie dłoni niedużą przebarwioną bliznę. Jest z daleka, prawdopodobnie wiele lat spędził za granicą, chociaż ma polską krew. Okoliczności poznania się: gdy będzie Pani potrzebowała wskazówek co do drogi /nie mylimy z sesją tarota;)/ Chociaż ten Pan wróżyć troszkę potrafi, fakt - to jego cicha pasja. Widać też przy nim zamiłowanie do rzeczy rzadkich pięknych, ale kolekcjonerem nie jest. Osoby o cechach takie jak jego ezoterycy nazywają starymi duszami. Karty na Twoje pytanie o mężczyznę z którym miała byś być w przyszłości w odpowiedzi umieściły węża zamkniętego w symbol nieskończoności