Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwcia3

testttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Polecane posty

Gość iwcia3

Robiłam dziś rano test, wynik negatywny.Ale chyba źle go zrobiłam, bo nawet po 10 h nie pokazała się druga kreska,choć powinna się pokazać, bo reakacje i te sprawy...?co myślicie? możne naprawde źle coś zrobiłam?

rozumiem że nie pojawiła się żadna kreska nawet ta w okienku testowym,jesli tak było tzn.że test został zle przeprowadzony i trzeba go powtórzyć,sprawdzaj termin ważności testu,mnie też sie raz tak zdarzyło i okazało się że test był przeterminowany,dlatego od tamtego czasu kupuje testy w aptekach i sprawdzone np.quick vue lub bobo-test

Natomiast, jesli masz kreskę kontrolna, a drugiej nie, to wszystko ok i po prostu w ciązy nie jestes

Gość iwcia3
Dziękuję za wypowiedzi... ale wcześniej dziewczyny piszą, że po jakimś czasie pojawiła się duga kreska...może ja wcześniej użyłam zbyt mało moczu...ehh

nie zawsze pojawia sie 2a kreska test nalezy odczytac po 5 min, pozniej juz wynik nie bedzie dobry jak pojawila sie kreska kontrolna to dobrze zrobilas test

Gość Martika21
Powiem Ci kochana ze ja nie dowierzalam jak zrobilam testy 4pozytywne wiec raczej napewno jestem w ciazy teraz tylko lekarz skoro masz taki anie inny wnik nie masz cie martwic

Gość iwcia3
Dziękuję za odpowiedzi;) Mija już dzień jak mi się okres spóźnia...także żyję w stresie. Martika21 jaki robiłaś test i w którym dniu go robiłaś?