Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabrałam go ze schroniska

Musze oddac kotka

Polecane posty

a teraz z różnych sytłacji zyciowyc musze go oddać.a on sie juz przyzwyczaił,wchodzi an kolana,daje sie głaskać i w oole. czy bedzie mu bardzo smutno jak go oddam??

Gość będzie mu smutno
nie mniej, niż pieskowi. Nie rób tego 😭

ale musz ego oddać, brat ma alergie i nei mzoe wytrzymać a pozatym w niocy skacze po wsyztkim i w szytko rozwala. Musze go oddać.

Gość ja inaczej zrobiłam
Poprostu dałam mu srodki nasenne relanium 5 w ilosci 2 sztuki, zasnoł i sie juz nie obudził.:(Taka spokojna smierc, polecam ten sposób:(

Do -->ja inaczej zrobiłam No ja mysle ze to dobre wyjscie:) , mam srodki nasenne rózne ponieważ mama moja bierze, spróbuje dac wiecej abym miała pewnosc, dzieki za rade, ide usypiac mojego kotka:(

Nie no świetne rozwiązanie!!! To się nazywa po prostu morderstwo! BYłaś na tyle głupia i nieodpowiedzialna, żeby go wziąść nie zastanawiając się czy ktoś ma alergię to teraz ponieś odpowiedzialność i znajdz mu inny dom. Gdyby ktoś Ci poradził zrobić tak z dzieckiem- bo wszstko przewraca to też byś łyknęła?

Gość po co dyskutować z idiotką
? rajcuje się taki ćwierćgłówek, że się jej prowokacja udała :P po prostu chce taka niedorozwinięta zwrócić na siebie uwagę, bo w realnym świecie ważna jest tylko dla urzędu pdatkowego :P

Gość miss z się posrała
:classic_cool: