Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ona__________

Czy to miłość/czy ma to szanse na miłość?

Polecane posty

Gość ona__________

Witajcie. Znam idealnego kandydata na faceta, męża itd.. Wiem, że przy nim byłabym bezpieczna, że zachowuje się jak facet w każdej sytuacji.. że nie będzie marudził, gdy będzie musiał pomóc w czymś.. że pomoże mi w wielu życiowych sytuacjach, będzie kochał dzieci i stworzylibyśmy szczęśliwą rodzinę.. Mam 20 lat, on 29. Różnica wieku pewna jest.. jednak liczby akurat moim zdaniem nie są istotne.. Między moimi rodzicami jest 8 lat różnicy i żyją razem do dziś. Jednak problemem jest to..że ja tkwię jeszcze w nieszczęśliwym związku.. nie umiem zranić tego faceta.. ale wszystko już zbliża ku końcowi i niedługo się skończy.. Zranił mnie strasznie i nie chcę z nim być.. boję się z nim przyszłości. Jednak ja nie wiem, czy umiem pokochać teraz tego drugiego.. Czy może to być spowodowane tym, że jeszcze tkwię w jednym związku, z którym wiązałam wielkie nadzieje i bardzo kochałam? Nie chcę tego drugiego faceta olać.. ale boję się, że nie będzie czekał na moje uczucie.. rozumiemy się bez słów.. wiem, że gdy między mną a tym drugim facetem pociąg seksualny wygaśnie to i tak będziemy szczęśliwi w przyszłości, bo będziemy umieli rozmawiać o wszystkim i wiem, że będę mogła liczyć na pomoc z jego strony zawsze.. Moje pytanie brzmi.. czy miłość może przyjść z czasem? Czy to, co czuję do tego drugiego faceta..co to jest? I jeszcze dodam- nie, nie zdradziłam mojego faceta, nawet pocałunku nie było ani nic. Mój związek kończy się swoim życiem, a ten drugi facet..myślę o nim w taki sposób, że chciałabym z takim facetem przeżyć życie, bo miałabym w nim oparcie, szczęśliwe, rodzinne życie, to, że będę mogła spełniać się w życiu itd.. Ale czy nie powinnam czuć takiego zauroczenia, jakie poczułam poznając kiedyś mojego faceta?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować