Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franka q

mam teraz kompleksy - przez faceta...

Polecane posty

Gość autorka sama nie wie czego
chce jak widać DAJE SŁOWO ŻE TO PROWO a jak curwa nie to sie zaczernij autorko:P

Gość prowo jak w morde szczelił

Gość i gdzie ta z tymi kompleksami
no dzie łona sie podziewa

Myślę, że powinnaś pogadać z facetem, żeby tak do Ciebie nie mówił, bo wpędza Cię w kompleksy. A co do cellulitisu, to jeżeli sprawia ci on takie problemy - spróbuj się go pozbyć ;) Słyszałam, że jest teraz taki nowy program do zwalczania "pomarańczowej skorki", nazywa się stop-cellulit i podobno działa bardzo dobrze ;) Twój chłopak nie będzie miał Ci nic do zarzucenia ;)

Gość 6404548903489040-54-054
boze twoj facet jest dziwny:/ delikatnie mowiac:/ moj niewie co to celulit i zawsze klepie mnie po tyłku bo mu sie podoba. obzeramy sie wpsolnie od czasu do czasu w macui sie cieszy ze nie mam dietecznych obsesji- dodam ze waze ledwo 50 kg i nie jestemy para obzerajacych sie grubasow:P pogadaj z nim- dziecko wychowane na redtubie czy co?;/

jak facet tak mowi, to cos z nim nie tak, czyta prase babską?:) ja stosuje algi do zawijania slim +gimnastyka, jestem zadowolona bo skora jest duzo jedrniejsza , do rozstepow( ciaza niestety zrobila swoje) polecam wyprobowane algi rozjasniajace i kwas kojowy, rzeczywiscie wybielaja i wygladzaja, ach do alg slin ja dodaje troche kawy rozppuszczzlne dla lepszego zapachu , fajnie pachna algi czekoladowe, algi slim zawijam folia, apo zmyciu smaruje masleam shea http://www.estien.pl/na-cellulit-rozstepy-c-1 _17.html

Uważam osobiście, że za bardzo się przejmujesz. Z drugiej strony powinnaś porozmawiać z chłopakiem na temat tego, iż czujesz że wpędza cię w kompleksy. Uważam, że szczera rozmowa będzie tu najlepsza. Poza tym ja również słyszałam, że idealną metodą w walce z cellulitem jest http://www.stop-cellulit.com/klientki/ który łączy w sobie odpowiednia suplementację, dietę i terapie fala akustyczną.

Gość blumarine
Jeżeli twój facet nie akceptuje cellulitu, nafaszeruj go jajkami kurzymi, które fasezerowane są hormonami;) Istnieje spore prawdopodobieństwo, że i jego dotknie problem cellulitu;) Wtedy dopiero zobaczy, czym dla kobiet jest cellulit. Nie zawsze przecież jest to efekt przybierania na wadze. Z cellulitem borykają się także i szczupłe dziewczyny. A tak na serio to nie ma co biadolić, tylko zacząć skutecznie zwalczać skórkę pomarańczową. A sposobów na to jest wiele. Musisz tylko wiedzieć, że walka z cellulitem nie jest łatwa i przyjemna, bo nie trwa kilka tygodni. Czasami może ciągnąć się całymi miesiącami. Najważniejsze to jednak nie poddawać się i działać na kilku frontach jednocześnie. Bardzo ważna jest właściwa dieta (rozumiana jako codzienny jadłospis, sposób odżywiania się). Musisz też postawić na aktywność fizyczną (jazda na rowerze może zdziałać cuda). By odpowiednio pielęgnować swoją skórę, warto zaopatrzyć się w specjalne kosmetyki antycellulitowe. Pomocny będzie olejek do masażu o działaniu antycellulitowym oraz wszelkeigo rodzaju kosmetyki - kremy, serum - dzięki którym wzmocnimy efekt dzialania masażu i olejków.

Gość buntara
ZAPRASZAM na zabiegi Falemi Radiowymi (RF) Redukujące tkankę tłuszczowa, cellulit, uelastyczniający skórę np: na brzuchu po ciązy. Gabinet Brzesko (małopolska) 50 km od Krakowa. Obecnie SUPER PROMOCYJNA Cena 300 zł za 4 zabiegi . (oszczędzasz 500 zł - normalny koszt jednego zabiegu to 200 zł a w salonach w duzych miastach jeszcze drożej .) Zabiegi mozna oczywiscie zamawiac pojedyńczo ale efekt jest najlepiej widoczny po 3 zabiegach. Zapraszam 788 905 224 Derwen7@wp.pl ODCHUDZANIE, CELLULIT, ZABIEG radio frequency, RF, Fale Radiowe Jak działa RF? Urządzenie emituje fale radiowe wytwarzane przez prąd wysokiej częstotliwości. Energia elektryczna zamieniana jest na elektromagnetyczną, która dociera do tkanek, gdzie następuje ich podgrzanie przez wzbudzanie jonów. Fale radiowe wpływają więc na wytwarzanie w tkankach ciepła. Zjawisko to nazywane jest diatermią. Diatermia, czyli głębokie ogrzewanie oznacza, że ciepło wytwarzane jest wewnątrz tkanek, a nie dostarczane z zewnątrz. Fale radiowe stymulują tkanki powierzchowne i głębiej położone, poprawiają ich dotlenienie, odżywienie oraz mikrocyrkulację. Zabiegi Na Twarz, Szyję, Dekolt, Dłonie Zabieg polega na podgrzewaniu włókien kolagenowych co wywołuje ich skurczenie i napinanie, dzięki czemu następuje proces regeneracji. Dochodzi do uporządkowania się ich struktur. Ponadto fale radiowe stymulują fibroblasty do odbudowy i wytwarzania kolagenu i elastyny dając efekt wypełnienia zmarszczek. Zwiększa się gęstość, elastczyność i napięcie skóry oraz poprawia owal twarzy i koloryt cery. W wielu przypadkach już po wykonaniu pierwszego zabiegu zauważalny jest efekt. Skóra w miejscu poddanym działaniu fal radiowych jest bardziej napięta. Efekt dogłębnej poprawy może pojawić po serii zabiegów. Działanie zabiegu : twarz - podsumowanie spłycanie zmarszczek, bruzd, kurzych łapek poprawa napięcia zwiotczałej skóry poprawa napięcia policzków poprawa owalu twarzy redukcja tzw. "chomików" złagodzenie fałdów nosowo-wargowych poprawa kolorytu cery lepsze odżywienie tkanek odprężenie mięśni twarzy łagodniejsze rysy twarzy Zabiegi Na Ciało: Wyszczuplanie, Redukcja Cellulitu, Poprawa Napięcia Skóry Fale radiowe to jedna z najskuteczniejszych energii stosowanych do redukcji cellulitu i tkanki tłuszczowej. Stymulują proces jej spalania prowadząc do zmniejszenia obwodów części ciała. RF oddziałuje zarówno na tkanki powierzchowne jak i dociera do głębokich warstw skóry i komórek tłuszczowych (adipocytów) w których zawarte są trójglicerydy. Pod wpływem temperatury dochodzi do ich rozpuszczenia i rozbicia czyli tzw. lipolizy. Podczas zabiegów pobudzany jest też układ limfatyczny i krwionośny. Zwiększa się metabolizm w tkankach. Ponadto fale radiowe działają odmładzająco, stymulują produkcję kolagenu, uelastyczniają i poprawiają napięcie skóry. Efekty: modelowanie sylwetki - podsumowanie wyszczuplenie i redukcja miejscowej tkanki tłuszczowej redukcja cellulitu redukcja zwiotczeń (brzuch, ramiona, uda, pośladki) polepszenie stanu skóry w miejscu występowania blizn i rozstępów poprawa napięcia skóry ciała

Gość laki laki
ja po tabletkach anty mialam wiekszy celulit, tak to on jest niewidoczny, trzba scisnac skore pomiedzy palacami to wtedy cos tam widac a jak bralam tab. to jak siedzialam na krzesle to celulit bylo widac