Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franka q

mam teraz kompleksy - przez faceta...

Polecane posty

Gość o co chodzi z targiem
niewolników ?

Gość do xoxoxo
chyba ci żal dupe ściska ,że ktoś jest szczęśliwy i oboje akceptują swój wygląd co? a nabijasz się z autorki żeby zrobiła laske facetowi wiesz co szkoda na ciebie słów.

niestety nie bylam pierwsza, ktos zaproponowal to wczesniej. chyba nie wymysle nic lepszego, pomysl z laska wydaje sie najlepszy

Gość hmm może zrób tą laske
facetowi autorki to mu przejdzie i nie będzie jej cellulitu wytykał

zawsze bedzie jej cos wytykal, bo pewnie slaba jest ''w te klocki''a po 5 latach malzenstwa zostawi ja z 2-ka dzieci dla kogos bez celulitu.

Gość zaraz laska lat 20 kolo28
spora różnica :( czemu se chłop poważniejszej nie znalazł..... macie odp:starsza i bardziej pewna siebie sie nie dałaby;)

Gość oxoxox obyś sie myliła
nie życze autorce

Gość modredr tV
no to ja cos powiem.. jestem szczupa figure mam ladna.. slysze wiele komplemenntow podobno sie podobam... nie mnie to oceniac..ale mam rozstepy...na tylku i biodrach..nie wiem od czego.. chyba zwyczjanie za szybko roslam..bonigdy sie nie odchudzlalam ani nie tylam..moj facet kiedys mi powiedzial ze jak sie schyle np i jestem naga to mi sie wtedy widac.. niby nic takiego bo wiedzialam ze je mam. ale mimo to przykro zajebiscie mi sie robilo..powiedzialam mu o tym zeby znalazl sobie taka ktora nie ma ani jednego.. on zrobil oczy jak 5 zl.. powiedzial ze mu to absolutnie nie przezkadza wcale..ze jestem zgrabna i to mi wcale nie ujmuje urody..ze mnie kocha i ze by mnie teraz po nich wycalowal..ze nie przeszkadza mu to wcale..kiedy powiedzialam o tej innej ze ma szukac.. widzialam szok w jego oczach..ze jak ja smiem nawet tak myslec ze cos jest ze mnma nie tak ze mu sie nie podobam.. moj chlopak nigdy mu nie probowal wciskac zadnychkremow na to..dla niego problemu nie ma.. ciesze sie w sumie ze jest ze mna szczery i wiem ze gdybym przytyla badz sie zaniedbala.. on by mi pomogl moze by cwiczyl ze mna.ale wiem ze by mnie nie zostawil...nie wspomne juz o krytykowanie i hanmskich tekstach o czym wlasnie tu czytalam

Gość o mojej dawnej znajomej
serio tak jest czasami mi i facetowi mojemu włosy dęba stawały nie raz jak to słyszeliśmy paan wyła przez gościa jak bóbr nie wiem czy razem są ale być z takim chamem jak on (blondynek świńskie oczka moja poprzednia wypowiedź)to też świadczy o głupocie ślepej miłości zauroczeniu i naiwności,że się ktoś zmieni:( oby autorki facet był lepszy ale jest dużo starszy "więc będzie próbował sobie kobitke wychować po swojemu" no cóż chyba powolutku widać :(

Gość boszz
ten facet Cie kiedys zniszczy psychicznie.zastanow sie!

Gość pauleena
Bez urazy, ale nic nie rozumiem. Piszesz, że przez faceta popadłaś w kompleksy, dajesz taki tytuł wątka, a za pare chwil to negujesz pisząc, że ten sam facet wyleczył Cię z kompleksów. Może tak naprawdę Twój facet z niczego Cię nie wyleczył, a Ty jesteś po prostu z natury zakompleksiona i przerzucasz się z jednego kopmleksu w drugi. Od płaskiego tyłka, przez krzywe uzębienie po celulit. Gdy kto kolwiek inny powiedział Ci np., że dajmy na to masz zniszczone włosy pewnie zaraz nakupowałabyś odżywek i dodała wątek "co zrobic żeby poprawic kondycję włosów?". Nie obraź się, nie zamierzam Cię krytykowac, nie powinnaś się nawet przejąc tym, że Twój facet zwrócił uwagę na Twoją skórkę pomarańczową. Grunt to akceptacja samego siebie! Jeśli on wydaje Ci się idealny (zero wad) to bardzo dobrze. To znaczy, że kochasz go takiego jakim jest. Zapytaj go czy w Twoją stronę to działa tak samo. Jeśli tak to niech już więcej nie pieprzy Ci o celulicie. Ja mam 23 lata, jstem matką dwójki dzieci, mam celulit, rozstępy i żylaki-wszystko po ciąży. Teraz biorę azalię, co dodatkowo żle wpływa, pogarszając 2 z tych 3. Zawsze dbałam o siebie, dbam nadal, jestem mimo to (może to nieskromne) uważam się za atrakcyjną dziewczynę. Więcej wiary w Ciebie.

Gość pauleena
*wiary w siebie.

Gość ciekawe czy on jest taki ideal
no bo jak ci śmie wytknąć cellulit? to chyba musi byc zajebiste ciacho co ?tylko nie daj za bardzo sobą pomiatać bo się mu znudzisz i faktycznie zostawi cie dla jakiejś suki:(

Gość franka q
tak ciezko zrozumiec ze wyleczył mnie z wielu kompleksów ale cellulit mu przeszkadza przez co i mi zaczał przeszkadzac? moze i sobie marudze ale od tego jest to forum. Nikt nikim nie pomiata. Powiedział mi kilka razy ze to zle wygląda i ze powinnam cos z tym zrobic. Potem nic nie mowił a ja nadal mam to w głowie. Cięzkie do zrozumienia? oby autorki facet był lepszy ale jest dużo starszy "więc będzie próbował sobie kobitke wychować po swojemu" no cóż chyba powolutku widać boze... nikt mnie nie wychowuje!! ja tez wspomiam mu o tym co mi przeszkadza ale jesgo nie razi to tak jak kobiete wspomnienie o cellulicie? Wy pewnie myslicie ze facet mnie nie kocha, nie szanuje, obraza, ze chodze przed nim na kolanach! otóz nie! nie mam mu nic do zazucenia oprócz tych kilku wspomnien ze mam cellulit! Moj facet mi kremów nie wciska, sama sobie kupiłam po czym on kupił mi kolejny kiedy ten 1 sie kończył. Nie mowie ze mu to pzreszkadza, bo wspomniał o tym kilka razy a teraz ma to w dupie! chodzi mi o to co kiedys powiedział! Przeciez nie kaze mi co wieczor stawac pod swiatłem i nie bada tego cellulitu!!! I skonczcie z ta "laska" bo widze ze Wam klasy brak.

spora różnica czemu se chłop poważniejszej nie znalazł..... macie odp:starsza i bardziej pewna siebie sie nie dałaby taa... starsza by puściła mega focha i beczała 3 dni w poduszke gdyby jej facet zwrócił na to uwage. Wystarczy poczytac jak reagują kobiety ktorym facet powie ze sa ciut za grube. Foch, agresja i brak seksu przez tydzien. Zreszta starsza miałaby tego cellulitu 3x tyle co autorka. I gowno chcialaby z tym zrobic :) autorko - kazda ma cellulit ale nie kazdy facet jest w stanie powiedziec kobiecie co mu sie nie podoba bo boja sie wojny w domu i mega płaczu/focha. On powiedział, był z Toba szczery, teraz Ci pomaga sie go pozbyc... co w tym złego? moze ty nie widziałas ale inni widzieli ale bali sie powiedziec ze wygladasz zle w krótkich spodenkach? ciesz sie ze wiesz - teraz przynajmniej cos z tym zrobisz a za kilka miesiecy bedziesz mogla sie pochwalic super nogami, ktorych beda Ci inne zazdroscic :)

Gość dobra to po co zaczynasz
temat? co dla ciebie oznacza słowo klasa? tobie też jak widać klasy brakuje najpierw narzekasz ,że tak powiedział i masz na tym punkcie fioła Moj problem zaczął się jakies pól roku temu - moj facet zwrócił mi raz, drugi, tzreci uwagę ze mam cellulit nigdy jakos specjalnie sie nim nie przejmowałam, wiedziałam, ze go mam ale był praktycznie niewidoczny (chyba, ze mocno scisnęłam skórę na udzie), odkąd on zaczął o tym mowić mam na jego punkcie obsesje ptem sie wypierasz ,że cię jednak z kompleksów wyleczył Mam 20 lat, zawsze bylam aktywna fizycznie, jezdze na rowerze, cwicze, stosowałam kremy i balsamy ale to nie pomogło i nadal nie pomaga. Moj facet uwielbia kochac sie przy zapalonym swietle, w dzien a ja za kazdym razem mysle czy juz go zbaczył czy jeszcze nie kiedys nic nie mowił i było dobrze, teraz mowi a ja sie czuje brzydka, wstydze sie tego, przestałam chodzić w krótkich spodenkach, spódniczkach. On jest nastawiony na to ze sie go pozbede ale ja mam wrazenie ze jest go coraz wiecej zmieniłam diete, nie jem zadnych fastfoodów, jem błonnik, ciemne pieczywo, pije 2 litry wody dziennie, odmowiłam sobie kawy i wiele innych ulubionych rzeczy zeby sie go pozbyc i nic A mowi sie ze faceci nie wiedza co to jest... to dlaczego moj nie dosyc ze wie to jeszcze wprowadził mnie w kompleksy?! to twoja przodująca wypowiedź czy ty masz pojęcie dziewczynko co to jest klasa? widać ,że masz problemy ze sobą sorki na koniec gdyby koleś chciał poważnego związku(gdyby był poważny) to 28latek nie wiązałby się z gówniarą (mam kolegów starszych od twojego gogusia i wiem o co chodzi ) jeśli ma problemy ze sobą nie zwiąże się z poważną i dorosłą(pewną siebie bez kompleksów)kiedyś przypomnisz sobie te słowa

Gość stara pomarańczka
taa... starsza by puściła mega focha i beczała 3 dni w poduszke gdyby jej facet zwrócił na to uwage. Wystarczy poczytac jak reagują kobiety ktorym facet powie ze sa ciut za grube. Foch, agresja i brak seksu przez tydzien. Zreszta starsza miałaby tego cellulitu 3x tyle co autorka. I gowno chcialaby z tym zrobic ja mam więcej lat niż kochaś autorki tak jestem ta starsza ale jestem nie zależna od faceta i mam to gdzieś czy jak zauważy cellulit to ja mu wytknę co innego nawet kroste na plecach(nawet jak jej nie ma ;) bo nie widzi) i nie robię sobie nic ze zwracania uwagi na to czy tamto(no wiadomo jak to są pierdoły jak cos większego pomyślę a i tak puszczę mimo uszu ;) mam dystans)ja nie mam cellulity no chyba jak troszkę przytyję ale co tam widać zlooo to jest jakis smarkacz albo kretyn;) to jest autorki sprawa a są w życiu większe i ważniejsze sprawy niz cellulit;)ciekawe jak będzie po ciązy wyglądać;)??

do autorki: wiesz on moze chce Ci [pkazac ze sie martwi w ten sposob o Ciebie i o Ciebie dba? moze poprostu nieforeni dobral slowa albo ty jestes troszke przewrazliwiona...moj tez mi tak kiedys powiedzial nie zlosiwie,ale tylko stwierdzil fakt kiedy bylam w krociutkich spodenkach powiedzial: o, ale teraz Ci sie zrobilo patrz! i pokazal na uda, usmiechnelam sie i powiedzialam ze przytylm pare kg jakby nie zauwazyl po tym jak odstawilam antykoncepcje hormonalna :) wiecej tematu nie slyszalam:) na celelit najlepszy ruch, rower, i postaraj sie nie jesc kolacji po 6:) ja wcale jej nie jem i jest okej, czasem mi cos wyskoczy jak troszke urosnie mi tu i tam i pozniej zniknie:) nie przejmuj sie tak bardzo, on i takCie kocha:)))))

Gość franka q
to jest autorki sprawa a są w życiu większe i ważniejsze sprawy niz cellulit ciekawe jak będzie po ciązy wyglądać ?? nie martw sie - ciązy nie planujemy, wiec nie musze sie martwic o to jak bede kiedys wygladac. jestes od niego starsza i nie masz, no to gratuluje, znajdujesz sie w tych 10 % kobiet ktore go nie maja. little lady m - moze jestem przewrazliwiona... po prostu nie lubie jak mi ktos cos wypomina a raczej komentuje moj wyglad. mam straszny uraz bo od podstawówki dzieciaki wypominały mi moją wage a raczej niedowage. Słysze to niemal na kazdym kroku i jak ktoś cos wspomni o moim ciele to dostaje szały - nie wazne czy to cellulit czy za małe piersi. Moze on po prostu nie wiedział jak mi to przekazac? na poczatku były drobne komentarze ale je olewałam, poźniej zastosował inną metode "jesli teraz masz taki to co bedzie za 5 lat?" no i zrobiło mi sie przykro. Teraz tez nic na ten temat nie słysze, on po prostu dba bym zdrowo jadła (sam dba o to co je), bym sie ruszała. Ale przykro było...

ja mam więcej lat niż kochaś autorki tak jestem ta starsza ale jestem nie zależna od faceta a czy ona napisała ze jest uzalezniona od tego faceta? przeciez nawet ze soba nie mieszkaja, jak jej bedzie nie pasowac to go zostawi, proste. Ty taka niezalezna, bo co? bo starsza czy dlatego ze dużo zarabiasz? a moze to sciema i trzymasz sie faceta jak ostatniej deski ratunku, bo w koncu po 30 to juz ciekzo kogoś znaleźć? wybacz ale to czy ktos jest niezalezny nie ma znaczenia w tym co partner powie i jak my to odbierzemy.

Gość franka q
nie jestem od niego uzalezniona :/ to ze jestem młodsza, on skomentował moj cellulit a ja od niego przez to nie odeszałam nie znaczy ze jestem taka biedna ze nie potrafie sie postawic i ze sie tego boje bo mnie zostawi :/ i takie jest kafe... napisze cos i nagle setka oskarżen ze mnie facet nie kocha, ze jestem jego utrzymanka i pewnie zaraz ktos napisze ze mnie zdradza bo mam cellulit... ludzie pomyślcie zanim coś napiszecie! dzieki zlooo - chociaz ktos rozumie! i masz racje - powinnam sie raczej cieszyc ze chce mi pomóc... inny miałby to w dupie a jak panna przytyłaby 10 kg i nabawiła sie 5 cm cellulitu to by od niej odszedł bez słowa albo poszukal kochanki. Moj mi powiedział, bo chce zebym dobrze wygladala... i chyba to zaczne sobie teraz wmawiac :)

Gość do zlooo...w razie co
pomyślałaś/łeś ,że jak kobieta jest nie zależna to nie tylko nieemocjonalnie widać jak ci żal dupe ściska bo są osoby co doskanelae wiedzą czego chcą od życia ;) tylko idiotki sie kurczowo faceta trzymają ;)nie martw się 30 lat to jeszcze nie tak strasznie dużo i jak jest atrakcyjna to sobie znajdzie zawsze kogoś ;)niech cię o to głowa nie boli Coś cie straszliwie ukuło ;)widać jak nic

Gość no ja mam lekki szok
i masz racje - powinnam sie raczej cieszyc ze chce mi pomóc... inny miałby to w dupie a jak panna przytyłaby 10 kg i nabawiła sie 5 cm cellulitu to by od niej odszedł bez słowa albo poszukal kochanki. Moj mi powiedział, bo chce zebym dobrze wygladala... i chyba to zaczne sobie teraz wmawiac jeśli facet rzuca kobiete bo ta przytyje i nabawi się cellulitu to jest debilem serio;) trzeba być tolerancyjnym ,ja po lekach przytyłam z 5kg i mi sie zrobił na pośladkach cellulit ale dalej ze mną jest i mnie nie zostawił(nawet nie zwrócił uwagi na cellulit tylko powiedział,że mnie jest ciut więcej) autorko najważniejsze jest serduszko i co masz w głowie jeśli ci chce facet pomóc to ok;) cellulit cellulitem ale nie ma co robić o to problemu ;) jest go troche można próbować zwalczyć masażami i oczszczającą dietą czasem(także dla zdrowia)

Gość wiesz co zlooo..
twoje wypowiedzi są dziwne dorośnij ;) wiesz powiem ci coś wytłumacz mi -czy wszystko się wokół wyglądu kręci jeśli uważasz ,że tak to mi ciebie szkoda ;)jak dorośniesz za 10 lat to pogadamy;) wiesz co to takiego jest osobowość i charakter inteligencja? za ładny wygląd nie wszystko spada z nieba ,nie popadaj w paranoje;) autorko uszy do góry jak sie postarasz pikowana kołderka(czyt cellulit) z ud zniknie czy z czego tam.Facet (no mi się tak wydaje) powinien doceniać bardziej ciebie np twoją wrażliwość i to ,że się starasz i nie przejmuj się zbytnio uwagami(podejrzewam ,że chyba z dzieciństwa zostało) tylko troszke podziałaj

Gość albo dieta i wspomagacze na
cellulit co by znikł

Rzuć tabletki anty w cholerę! To ich wina! Zatrzymują wodę w organizmie i żadne restrykcyjne diety, ani ćwiczenia tego nie zmienią! Wiem co mówię - sama miałam ten problem. Brałam tabletki anty przez kilka miesięcy. Przytyłam ok. 6 kg. Z natury jestem bardzo szczupła, wręcz chuda, co za tym idzie dodatek 6 kg do mojej sylwetki jest bardzo widoczny. Ponadto zamiast przytyć na tyle, aby po prostu "zdrowo" wyglądać, wszystko poszło mi w tyłek i uda tworząc potworny cellulit, którego wcześniej nie miałam :/ W czasie brania tabletek chodziłam na siłownię i mimo iż nie wykonywałam iście obciążających ćwiczeń, na moim ciele pojawiły się rozstępy w dziwnych miejscach, np. na łydkach ;/ Tam było ich najwięcej. Ohydne, długie i czerwone! Odkąd się pojawiły minął już ponad rok, a one wciąż są dość mocno widoczne ;/ Potem dowiedziałam się, że hormony w tabletkach antykoncepcyjnych tak właśnie wpływają na skórkę - zmniejszają jej elastyczność przez co jest znacznie bardziej podatna na powstawanie rozstępów i cellulitu. W końcu postanowiłam rzucić te tabletki w cholerę i systematycznie zaczęłam chudnąć. Niestety ani rozstępów ani cellulitu nie udało mi się pozbyć całkowicie, jednakże dopiero po około roku od odstawienia, zauważyłam, że cellulit jest znacznie mniej widoczny - teraz go prawie nie widać, ale niestety jest ;/ Uświadom faceta, że to najprawdopodobniej skutej antykoncepcji hormonalnej i nie może Cię o to winić.

Gość o ja serio to przez tabletki
czyli jednak hormony mają wiele do gadania

Gość cellulit to nie problem