Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniepokojona

serduszko

Polecane posty

Gość aniepokojona

pierwszy raz jak zaszłam w ciae to poroniłam poniewaz dziecku serduszko nie biło.Teraz jestem w 5 tygodniu ciazy i lekarz robiac mi usg powiedział ze zarodek jest ale nie slyszy serduszka mozliwe jest ze jeszcze zacznie bic?????Biore leki na podtrzymanie i jakies witamin

Gość hrjrj
tak, możliwe. Ja tak miałam. Wylądowałam w szpitalu z plamieniami i chcieli mi juz usuwać ciążę, bo serduszko nie biło. Naszczęście przyszedł inny klekaż i kazał jeszcze poczekać. 3 dni później już ładnie biło.

Gość donnia
zaczyna bic w 6 tyodniu :-)

mam ten sam problem . Jestem w 7 tygodniu a lekarz mowi że nic . Dzisiaj ide ponownie do lekarza (wczesniej bylam tydzien temu) tyle , że do innego . Nie biore żadnych lekow tylko kwas foliowy .

ja kiedy zdowiedziałam sie, że jestem w ciązy zadzwoniam do mojego lekarza i od razu mi powiedział, ze nie ma sensu przychodzić w 5 tygodniu, ale żeby przyjść w 6-7 tc. Byłam w 6 tc+3 d i wówczas dostrzegł bojące serduszko, ale musiał szukać :)

u mnie w 6tc nie było bicia serduszka, w 8 juz było ładne słychać :)

Gość w 5tc jeszcze moze nie byc wid
ac, a ktorac pisze ze 7 tez nie, moze @ sie przesunal i owulka tez -trzeba byc dobrej mysli.