Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ee tam

Czy istnieje ROZMIAR stanika 70 E ??? LINK

Polecane posty

Gość ee tam

Kupuję teraz 75 D, niestety D jest dla mnie za mały. Nigdy i nigdzie nie widzialam rozmiaru 70 E lub F, czy kto wie gdzie kupić taki ? może na necie gdzies ? http://www.rozmiar.com/stanika.php Tu jest adres rozmiaru cycuszków :) fajne to nawet, mam pod biustem 70 a w cyckach 94. Dlaczego nie produkują staników niestandardowych skoro są w tabelach ??? To dziwne Help dziewczyny ! Bede wdzieczna. jak bym znalazła taki cyckonosz kupiłabym od razu tuzin :)

Sorry, chcialam napisac 65H :) No, ale masz taki jak ja i trudno dostać, ale nic nie jest niemożliwe :) milena ma fajne staniczki :)

Gość ee tam
O Dzisus!!! Dzięki laski Pieprzowa wyszło mi 65 H !!! Jestem w szoku

Gość ee tam
Heheh noo, ide na zupe tera :D

Wiem, bo mamy takie same wymiary :D Ciężko dostać stanik i nie są najtańsze, ale... kiedy już poznałam to, że stanik mi się po całych plecach nie majta, i mam fajne cycki, i nie czuję, że mam na sobie stanik, to nie wyobrażam sobie powrotu do poprzedniej bielizny :D

Gość ee tam
Nooo, cięzko dobrać i drogie ale mamy fajne cycuszki, mało kto ma takie :P Mąż szaleje heheh;P

Gość ee tam
Tak to prawda są na dalia.pl , ale drogie. Tylko, że ja zagranica mieszkam i ciekawe czy mi przyślą. Bo tu taka padaka, rozmiar dla mnie najlepszy tu (najgorszy) to 75 D. Nie szukałam w tych super drogich sklepach, no ale nie dam 80 euro za cycnik.... co ja się mam :( heh :)

Gość ee tam
Na allegro jeszcze poszukam.......hmmmm

a gdzie mieszkasz? Bo jak na wyspach to jeszcze lepiej! Tam jest wiekszy wybor różnorakich rozmiarów

Gość ee tam
No ja też na wyspach w Irlandii:) Ale kupuje w penisie bo jest tanio i ładna bielizna :D

Gość kobieto są miseczki jeszcze
większe poczytaj Tu.... moze zaczniesz ności właściwy rozmiar i ty :) http://biusciaste.prv.pl/