Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosniczka

zazdroszcze tym co beda miec dzidziusia

Polecane posty

Gość papierosniczka

Gość ja tez zazdroszczee

Gość papierosniczka
moj maz niechce miec dziecka !!! dlaczego ???niechce nawet o tym rozmawiac :(

Gość papierosniczka
bo chciala bym juz miec dziecko a on niechce maz i malzenstwo a ja nie mam nic do powiedzenia :(

Gość niebeska.
jak to nie masz nic do powiedzenia? :O ile jesteście razem? nigdy wczesniej nie rozmawialiscie o dzieciach?

Gość a czego tu zazdroscic..
dziecko to nie pachnacy bobasek, ktory tylko sie slicznie usmiecha i wyciaga raczki. tak to wyglada tyko w kolorowych pismach :) dziecko to wyjacy stwor, ktory najpierw wysysa z kobiety co najlepsze robiac z jej ciala wiszacy worek, potem tylko wyje, zada, wymusza wyciem, sra, ulewa, wydizela inne zapaszki, meczy, choruje, taka studnia bez dna.. jesli bawia cie nieprzepsane noce, brak czasu i wieczne klopoty - no to rozumiem twa zazdrosc.. dziecko to klatka, kula u nogi, ktorej juz sie nie pozbedziesz..

Gość Irminaaaa
ja też zazdroszczę. Mój mąż początkowa chcial miec dziecko-przed ślubem ale ja bylam przed awansem w pracy i nie chciaalm. poźniej on wyjechal za granicę-trochę zanzal innego zycia. wrocil i już nie chciaal. i w po wakacjach spędzonych z innym malżeństwem i ich dzieckiem-powedzial ze chce mieć dziuecka. probujemy od lipca i nic:( wiec sie zastanawiam czy w ogole mogę mieć dziecko? żaluje że nie chcaialm od razu-miało by już 4 lata :)

Gość papierosniczka
chcem miec mowilam mu to a on ze on nie a bez jego spermy nic nie zdzialam i co jestesmy juz razem od 5 lat po slubie a okolo 7 razem

Gość papierosniczka
nigdy mi na to nie odpowiada czy teraz czy wogole mowi ze to jego slodka tajemnica

Gość new zeland
"dziecko to wyjacy stwor, ktory najpierw wysysa z kobiety co najlepsze robiac z jej ciala wiszacy worek, potem tylko wyje, zada, wymusza wyciem, sra, ulewa, wydizela inne zapaszki, meczy, choruje, taka studnia bez dna.. jesli bawia cie nieprzepsane noce, brak czasu i wieczne klopoty - no to rozumiem twa zazdrosc.. dziecko to klatka, kula u nogi, ktorej juz sie nie pozbedziesz.." hehe ... coś w tym jest. mam dwoje dzieci :p więc wiem co mówię. kocham je bardzo, ale czasem mam ich zwyczajnie dosyć :p nie masz się co tak spieszyć autorko, jeśli mąż nie jest jeszcze gotowy na dziecko, to nic na siłę, a Ty korzystaj z życia póki możesz :)

Gość rzygi
to macie zwyczajny problem przed ślubem trzeba było uzgodnić co i jak a nie teraz płacz i zgrzytanie zębów że mąż nie chce mieć dziecka

Gość papierosniczka
myslalam ze trafie na wspolczujace kobitki a tu kupa wszystkie prawie wszystkie potepiacja albo mowia ze sciemniam

Gość papierosniczka
beznadzieja polki niby normalne a jednak nie :)

Gość skad sie biora tacy ludzie
do a czego tu zazdroscic.. a czy Ty wogole pojebana suko wiesz co piszesz, dziecko to skarb najwiekszy na swiecie, a piszesz tak bo pewnie nie mozesz miec dzieci jebana zazdrosnico

Gość papierosniczka
do popszedniej wypowiedzi spier**laj suko nie myta jak cos ci sie nie podoba to nie pisz kret****

Gość skad sie biora tacy ludzie
bohatera pradem ku rwo prądem, morda śledziu, ryja w kamasz lody robic

Gość LiyahAaliyah
Ustaliliscie ze nie bedzie dzieci przed slubem??? Gdyby mój mąz mi odwalił taki numer to po prostu bym go zostawiłą, mam 3 dzieci, zawsze chciałąm je miec i nie wyobrazam sobie zycia bez nich

Gość adi_P
zazdrość to choroba

Gość LiyahAaliyah
NEW ZELAND pierdolisz bzdety, mam 3 dzieci i wygladam swietnie, nic mi nie zwisa. A do reszty sie nie wypowiadam bo jestes debilem.. :O

Gość papierosniczka
do skat itd wez sie ciagnij zreszta skoda sensu napisanie z toba

Gość to zrób sobie W
łasnego

Gość papierosniczka
hahahah co za imbecyl wez ty sie licz mam szkole wieksza niz ty ikasy iwecej niz kiedy klwiek widzialas na oczy ciagnij sie

Gość jfgpijdgp
a ja cie rozumiem a nie rozumiem tak jak ty tych co wiecznie sie czepiaja :) pozdrawiam i zapraszam na gg moj numer 10310545

Gość papierosniczka
koncze ten temat prosze nie pisac