Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość King A

jAK DOGADUJECIE SIE Z WASZYMI NARZECZONYMI?

Polecane posty

Gość King A

CHODZI MI O TAKĄ SYTUACJE.Zawsze mówie chlopakowi prawe a mimo to o mnie o cos podejrzewa, nie wiem o co. NAwet jak ide do pracy to o wszystko wypytuje co gdzie jak. co mam zrobic sama juz nie wiem.Mówie mu prawde ale on w to nie wierzy

Gość King A
bardzo mila jestes

Bynajmniej, wcale nie jestem niemiła. Masz bardzo poważny problem ze swoim narzeczonym, a ja Cię tylko o tym fakcie poinformowałam. To nie jest normalna relacja.

faktycznie to zazdrosc jakas chorobliwa i brak zaufania - my tak nie mielismy i nie mamy

Gość również uważam że macie
problem, jak koleżanka zauważyła. w zdrowym związku takiego czegoś nie ma. porozmawiajcie szczerze, bo przyczyna tkwi w czymś i musicie to sobie wyjasnic.

"King A - bardzo mila jestes" a Ty chcialas usłyszec jakąś prawdę i radę czy żebyśmy były miłe?... facet Ci nie wierzy, wiec masz problem. jesli nie wierzy Ci w tak prostych sprawach jak wyjscie do rpacy to pomysl co bedzie jak bedziesz chciala zrobic cos co moze byc bardziej dwuznaczne. bedziesz sie musiala opowiadac z kazdego kroku, byc pod ciągła kontrolą telefoniczną, sprawozdawac z obecnosci - a i tak nigdy nie bedzie OK. patologiczna zazdrość, branie pod but, ograniczanie i kontrola. oto co masz. tak troche mówię ostro, ale mam a mysli bardziej sytuację za jakiś czas. bo ta forma stosunków nie łagodnieje tylko sie zaostrza. facet powinien CI wierzyc. powinien Ci ufac i wiedziec ze nie robisz nic głupiego czy przykrego dla niego, bo Tobie też na nim zależy, a nikt normalny nie chce ranic umyslnie drogiej mu osoby. Twój tego nie ma. nie jest CI przykro?...

Gość taka zazdrość
rozwija się. moja koleżanka ze studiów musi się tłumaczyć ze spotkań w babskim gronie, kiedyś podczas takiego spotkania jej mąż zadzwonił żeby W TEJ CHWILI wracała do domu bo on nie ma chleba. biegiem leciała przez pół miasta. sklep mają obok domu :/ żałośnie to wygląda gdy dorosła kobieta musi tłumaczyć się jak smarkula

Gość współczuję
jeśli zamierzasz wyjść za mąż za kogoś takiego. ja uniknęłam tego błędu. obecnie jestem w szczęśliwym związku i takie sytuacje w ogóle nie mają miejsca. gdyby miały to byłby koniec

Gość Pelargoncia
Moim zdaniem skoro on się boi gdzie Ty chodzisz i cały czas o coś wypytuje to on ma coś byc moze do ukrycia przed Tobą zwykle gdy w związku np facet boi się, że dziewczyna go zdradzi to znak, że on to już zrobił i boi się, żeby ona też tego nie zrobila musisz z nim poważnie porozmawiac ;[