Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajaaabaja

poszedl do kochanki zostawil dziecko

Polecane posty

Gość ajaaabaja

Musze sie wyzalic juz nie daje sobie rady, tak mi przykro Moj wlasny brat zostawil zone i tygodniowe dziecko..okazalo sie od jakiegos czasu mial kochanke! Jeszcze powiedzial ze chcial juz dawno odejsc ale nie chcial zony denerwowac jak byla w ciazy !! Wyobrazacie sobie ?? Nie moge w to uwierzyc, moj wlasny brat!! Moi rodzice maja duzy dom, wzieli bratowa do siebie (ona ma tylko ojca i stosunki takie sobie) ona biedna ciagle placze, nie je, stracila mleko, boimy sie ze wpadnie w jakas depresje Mama placze po katach ze jej syn tak sie zachowal, tata malo nie dostal zawalu :( Mam nadzieje ze jego i te jego zasrana lafirynde los doswiadczy za to ze przysporzyli innym tyle cierpienia

bardzo ładnie się twoi rodzice zachowali. musicie dac jej oparcie, dajcie jej odczuć, że mimo tego co jej mąż zrobił ona nadal jest częścią waszej rodziny i zależy wam na niej i dziecku. bardzo jej to pomoże psychicznie a brata kopnij w dupę z półobrotu - debil!

Gość kajlsjfhs
Bo faceci to świnie, myslą wyłącznie swoim kutasem.

Gość jtujujuyujyu
A kobiety to debilki myślą tylko macicami.

Gość ajaaabaja
No mam nadzieje ze mimo tego wszystkiego bratowa nie odwroci sie od nas wszystkich .. mama juz sie boi ze w przyszlosci wnuczka nie zobaczy :( Bratowa rozumie ze to nie nasza wina, no ale nie wiadomo co przyniesie przyszlosc, jest mloda pewnie ulozy sobie zycie na nowo. eh faceci to jednak s..syny

Gość ajaaabaja
sama bym mu jaja skopala jakbym go zobaczyla na ulicy .. nie chce go znac wstydze sie ze jest nasza rodzina

Gość kajlsjfhs
Zapewniam Cię, że przeciętna macica nie zostawiłaby męża i tygodniowego dziecka i nie odeszła do kochanka :P

Gość przeciętna macica to tylko
mysli o tym jak sie zaplodnic a facet dla niej potrzebny tylko do zarabiania i kolejnych zapłodnien. pewnie twoja bratowa to taka flondra co chciala go w dzieciaka wrobic. dobrze ze odszedl, moze tamta kobieta jest normalna

Gość to ciezki czas dla niej...
Masz wspanialych rodzicow,dobrze ze moze na was liczyc,musi minac czas zanim przeboleje,wyplacze i pozegna sie z nim i bron Boze nigdy do takiego nie wraca chocby na kolanach blagal. Cholernie przykra sprawa,nie da sie faceta niczym wytlumaczyc,ale na pocieszenie powiem ze jesli jest tak bezwzglednym czlowiekiem,to kochance tez wytnie numer i nie zbuduje cwaniara swojego szczescia na lzach twojej bratowej,bo tak to juz w zyciu jest.

Gość alescie wszystkie juz
z gory ocenily... To lepiej by bylo jakby byl w tym zwiazku malzenskim, w zaklamaniu, zeby zona przez 20 lat sie zastanawiala dlaczego nie jest tak jak dawniej. Przestal ja kochac, byc moze ze poznal ta druga. Tego nikt nie wie co sie zdarzylo najpierw...

Gość dlaczego w ogole chcemy go
tlumaczyc?? Zawsze mowimy, zeby zyc w zgodzie ze swoim sumieniem. Zostal z zona do porodu, bo myslal rozsadnie, mimo ze jej nie kochal. Pewnie zle sie z tym czul i staral sie nie okazywac tego (skoro to teraz taki cios - niespodziewany)

Gość to ciezki czas dla niej...
To po cholere lazl z nia do lozka skoro jej nie kochal???? po co robil dziecko nieswiadomej braku jego milosci kobiecie???? Poprostu byla w ciazy,jej cialo zaczelo sie zmieniac i ona tez-co dla dojrzalego faceta jest naturalne...ale on wolal zabawiac sie z inna.Kompletny brak dojrzalosci i tyle.

Gość a to dlatego że
"UCZCIWIE" odszedł, bo nie kochał, to mam mówić, że "kochany dziubuś" z niego???? :O:O:O:O:O:O:O dobrze się czujesz?:O

Gość tylko ze to Wy nie jestescie
uczciwe w swoich sądach.,.. Jak kobieta odchodzi z tego samego powodu od meza to jest ok, bo "kazdemu nalezy sie szczescie", a jak to facet odszedl to jest "debilem, swinia myslaca kutasem, gnojem parszywym, bezwzgledny i niedojrzaly sukinsyn". Moze sie zdecydujcie? ;)

Gość do głupola wyżej
tylko, że gdy kobieta odchodzi do innego to zawsze zabiera ze sobą dzieci... poza tym nie słyszałam nigdy o sytuacji by kobieta zostawiła faceta z TYGODNIOWYM dzieckiem i poszła w pizdu z innym:O

Gość no i kobieta odchodząc
do innego dzieci powinna zostawic przy ojcu bo niby czemu niszcząc malzenstwo swoim wyborem ma w dodatku pozbawiac ojca dzieci?

Gość Nie no jak kobieta
odchodzi do kochanka to robi to "ponieważ nie czula sie spelniona w zwiazku" ale jak facet odchodzi 'to jest podłym egoista, szmaciarzem itp". Absolutnie nie popieram zdrad ale jak już o czymś mowimy to bądźmy konsekwentni i traktujmy zachowania kobiet i mezczyzn na rowni bo inaczej przemawia przez nas hipokryzja.

Gość ale palant....
do ............... kajlsjfhs Też mi się tak wydaje. Dziewczyny nie dajcie się wciągnąć w miłość z facetem, to się zdarza tylko w filmach, albo bajkach. Same się oszukujemy, że to prawdziwa miłóść, że to ten jedyny. Nie wierzę, choć wierzyłam w najbardziej spojony miłością związek. Faceci, to samce (zwierzyna) i zawsze myślą czubkiem f...a. i nic po za tym się dla nich nie liczy. Nie tak dawno miałam inne zdanie na ten temat lecz tutaj się o tym przekonałam do końca.

Gość tak czyli nie nazwalybyscie
go az tak paskudnie, jakby odchodzac do kochanki dodatkowo zabral swojej zonie nowonarodzone dziecko, tak? Wtedy bylby lepszym czlowiekiem? Znaczy: czy wtedy lepiej by zostal przez Was oceniony? :)

Gość tylko ze to Wy nie jestescie
Jestem tego samego zdania co osoba o nicku "Nie no jak kobieta". Aha - i jestem kobieta, jakby co...