Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuję pomocy. Proszę

Jestem w ciąży. Proszę o pomoc ...

Polecane posty

Gość Potrzebuję pomocy. Proszę

Jeśli zna ktoś z Was sposób na zarobienie jakichkolwiek pieniędzy bez wychodzenia z domu byłabym wdzięczna za podzielenie się taką informacją . Moja sytuacja wtgląda tak, że jestem w ciąży i postanowiłam urodzić to dziecko. Nasza sytuacja rodzinno-materialna jest bardzo kiepska. Mam 21 lat, mój chłopak jest rok starszy. On się uczy,ja właśnie straciłam pracę .Miałam w planach studia, ale niestety muszę odłożyć te plany. Na pomoc rodziców z mojej strony możemy liczyć , ale sami za dużo nie mają , więc szukam sposobu na zarobienie pieniędzy w domu ponieważ moja ciąża jest zagrożona i nie mogę podjąć pracy . Przez pewnien czas robiłam w domu kolczyki i sprzedawałam na allegro, ale nie jest to zbyt opłacalne. Jeśli macie jakieś pomysły to proszę podzielcie się ze mną . Co można robić w domu i ewentualnie sprzedawać na allegro ? I proszę darujcie sobie teksty o antykoncepcji i nie dobijajcie mnie ...

Gość Prosze up
:(

Gość zolzaa
prawda jest taka,ze nie wychodzac z domu ciezko cos zarobic moze sprobuj z przepisywaniem prac albo z pisaniem prac licencjaty czy cos takiego

Gość *aniołek*
moja znajoma robi figórki z masy solnej i maluje farbami np.przed świętami robiła aniołki gwiazdy bałwanki itp. Je można powiesić na oknie lub gdzie kto może. % lat temu brała za nie 3 zł od sztuki i pamiętam że opłacało jej się nawet sporo zarobiła

Gość *aniołek*
sorry za błąd 5 lat temu-miało być

Gość może znasz jakiś
program komputerowy, najlepiej taki który nie jest powszechnie, biegle obsługiwany, Photoshop, CorelDraw, AutoCAD, programy do tworzenia grafiki, baz danych, pewnie jest też wiele innych, jeśli znałabyś taki mogłabyś dać ogłoszenie w necie, może komuś przydałyby się takie umiejętności

Gość *aniołek*
nie znasz kogoś kto by Ci podrzucił dziecko do popilnowania?

Gość może znasz jakiś
oj terry nie wie co to ciąża zagrożona, sam nigdy nie był w takim stanie i siem nie orientuje a komórek w główce za mało żeby sytuacje zrozumieć, on też jest w trudnej sytuacji, już mu mózgowia nie przybędzie :(

Gość czekoladowa pannica
*aniołek* pilnowałam dzieci w wakacje , teraz już poszli do szkloły . Szkoda, bo uwielbiam dzieci i z Nimi chcę wiązać swoją przyszłość . O ile uda mi się wybrać na studia biorąc pod uwagę czas poświęcony dziecku , czy będę miała JE z kim zostawić i czy będzie mnie stać . A gdzie Twoja mama sprzedawała te figurki ? Mam zdolności plastyczne i może będę umiała :)

Gość nie wiem no
:-( może sklejanie pudełek i torebek

Gość terrry
pewnie ze wiem... ;-) ale jak tak beczy ze jest w ciazy to widac ze jej nie zalezy wiec co za problem zarabiac sprzedajac swoje cialko? ja jej moge zalatwic klientow:D 3ba sie bylo zabezpieczac,.... dzieci rodza dzieci nie?

Gość czekoladowa pannica
terrry skoncz pieprzyć i idź stąd :o Dzieci rodzą dzieci ? Stało się , trudno, początki bywają trudne , ale dam sobie radę , wyjdę z dołka i wychowam swoje dziecko jak tylko potrafię .

Gość czekoladowa pannica
terrry skoncz pieprzyć i idź stąd :o Dzieci rodzą dzieci ? Stało się , trudno, początki bywają trudne , ale dam sobie radę , wyjdę z dołka i wychowam swoje dziecko jak tylko potrafię .

Gość terrry
Ja cie nie przedupcze bo wole nie ciazowe ale znajda sie tacy co to mu tylko na cipce zalezy ... nie bedziesz musiaal wychodzic z domu co ty na to?!!!

Gość czekoladowa pannica
terrry i zacytuj moje słowa gdzie napisałam , że "beczę, że jestem w ciąży" bezpodstawne rzucanie argumentami bez pokrycia na obronę resztek honoru :o

Gość WUJEK HENIEK
terry ja cię chętnie wydupcze :) podobasz mi się, ale nie jestem tani, masz pieniążki słodziaku?? czy biedaczek z ciebie?? jak masz pieniążki to pisz: tracer3000@tlen.pl wygrzmocę cię tak jak nigdy dotąd cię nikt nie wygrzmocił :) tygrysku :)

Gość terrry
"postanowilas urodzic dziecko" dziewczyno a mialas jakis inny wybor? glupia dziwka.. !!! wszystkie takie same.. dupczyc sie chca a potem dziecko sie rodzi i nie maja na utrzymanie... jestes zainteresowana moja propozycja na sprzedawanie ciala czy nie?

Gość dobrze że się nie załamujesz
tak trzymaj :) dzielna jesteś :)

Gość calineczkkka
olejmy calego terrrego :) to nie bedzie pisal!!! tancer -poklikamy?:D

Gość calineczkkka
sorki wujek heniek :D dziewczyno 3maj sie i nie sluchaj niektorych... a jakbys udzielała korepetycji?

Gość znudzona pracą
No to sytuacja nie do pozazdroszczenia ale sama sobie tego dziecka nie zrobiłas...(no chyba że nie doganiam medycznych nowości:-))Ty nie możesz pracowac ok rozumiem,a gdzie w tym wszystkim jest przysżły Ojciec???

Gość terrry
pewno dupczy inne panny!!!

Gość WUJEK HENIEK
calineczka przecia klikamy :) terry się jeszcze nie odezwał, pewnie go nie stać... albo ma miękki łeb, czy wspominałem że mój kochanek musi lubić wleczenie po betonie? minimum 50 metrów

Gość znudzona pracą
Terry odpuśc jej...ona pewnie i tak ma juz dosyć...na sama mysl... mam podobne zdanie jak Ty tyle nie aż tak chamskie...

Gość calineczkkka
Wujek Heniek a ja moge napisac?:D

Gość znudzona pracą
calineczkkka...????dziewczyna ma problem a Ty flirtujesz:-)nieladnie:-)

ja moge ci pomóc autorko napisz do mnie na maila zobzczymy co moge dla ciebie zrobic pozdrawiam

Gość WUJEK HENIEK
pisać każdy może a lubisz wleczenie po betonie? :) znudzona pracą zaczęła z ciekawej strony, co robi przyszły tata w sprawie finansów rodziny?