Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuję pomocy. Proszę

Jestem w ciąży. Proszę o pomoc ...

Polecane posty

Gość calineczkkka
znudzona praca-zawsze 3ba wykorzystac okazje ;))

Gość czekoladowa pannica
Przyszły ojciec jest ze mną cały czas . Studiuje i pracuje gdzie tylko się da. Mieszkamy razem w domu moich rodziców tzn mamy górę do dyspozycji od kilku miesięcy.

Gość terrry
znudzona praca- mowile ci ze ojciec dupczy inne panny! wujek heniek- wole kobiety soryy i ja kocham dupczyc a nie lubie byc dupczony a autorka to zwykla dziwka.. sama se dziecka nie zrobila a teraz beczy szmata!! znudzona praca -dzieki

Gość znudzona pracą
macie góre,Gościu pracuje to sytuacja nie jest taka tragiczna... Calineczkkka masz rację wykorzystuj ile okazji zycie przyniesie...ale dasz rade z tym betonem???to wkońcu bądx co bądź 50metrów?

Gość szukasz ojca

Gość calineczkkka
to twoj chlopak nie moze isc na zaoczne i do jakiejs pracy?? dam rade -jestem mocna baba:)

Gość calineczkkka
WUJEK HENIEK napisalam meila i co? CISZA:(

Gość Gizula888
Jeżeli masz zdolności artystyczne proponuję robić kartki świąteczne, ślubne zaproszenia itp. Znałam też osobę która robiła np gipsowe pisanki na balonie czy szopki bożonarodzeniowe z drewienek, można też robić stroiki czy choinki z szyszeczek małych. Potem spróbować to sprzedawać przez neta i po znajomych. Jak coś zrobisz wyślij linka gdzie można to kupić z chęcią się zaopatrzę:) Ręczna praca zawsze jest w cenie:))

Gość znudzona pracą
Terry:-)ok zrozumiałam:-)nie musisz powtarzać:-) chciałam jej odpowiedx usłyszec... wpadki zdarzaja się codziennie po kilkadziesiat razy... jak widac ta sytuacja wcale nie jest beznadziejna o ile jest prawdziwa...

Gość znudzona pracą
czekoladowa pannica w którym jestes miesiącu???

Gość WUJEK HENIEK
Calineczka czeba lepiej słuchać tej ciszy terry misiu mnie mało interesuje co ty wolisz a co nie, jak nie chciałeś wypiąc doopy to co się mały ciskasz? siedź cichutko w swym kąteczku a nie pozory stwarzasz, biedaku osrany

Gość calineczkkka
czekoladowa pannica - a moze pisz prace maturalne? przy kompie i w spokoju :)

Gość czekoladowa pannica
znudzona pracą: góra oczywiscie do dyspozycji ale w stanie tragicznym. Bez łazienki , dwa małe pokoiki , nędzna kuchnia tzn raczej wnęka kuchenna . Wszystko do remontu czyli mieszkano zrobione ze starego strychu. Co do tych prac ręcznych to z chęcią poczytam o tym i spróbuję coś zrobić :) Serdecznie dziękuję za pomysły i na pewno spróbuję :)

Gość znudzona praca
no tak na remont tez kasa potrzebna... ale dwa pokoiki bez łazienki to nie np.spanie pod mostem lub kontem u znajomych... w kazdym negatywie trzeba znaleśc odrobine pozytywu:-)

Gość czekoladowa pannica
znudzona pracą: jestem w 6 tygodniu .

Gość TYNKAAA
czekoladowa pannico - ja mam gorzej... mam 21 lat i coreczke ade ktora ma juz 5 mialam 16 lat i mieszkam sama bo nie mam meza ani chlopaka ! zostawil nas mam 5 braci mlodszych odemnie i 3 siostry... ja jestem najstarsza! to pomysl 2 pokoje... mieszkam z babcia , mama , tata ja i ada w jednym pokoju a w drugim rodzenstwo wiec glowka do gory!! moze byc gorzej.. masz jego i macie gdzie mieszkac!

Gość czekoladowa pannica
znudzona praca : ja widzę pozytywne strony . Mamy swój kąt, jesteśmy razem . Wiem , że najcięże są początki i teraz staram się czegoś złapać. Wiem , że będzie lepiej. Jak już ten remont się zrobi wszystko się ułoży. Mam nadzieję ... Wczesniej pracowałam w pracowni artystycznej przy malowaniu szkła i obrazów na szlke. Niestety zakład przeniesiono do innego miasta.

Gość czekoladowa pannica
TYNKAAA strasznie Ci współczuję :( A myślałam , że ja mam ciężko ...

Gość Gizula888
Najważniejsze to nie załamywać się. Ważne jest, że myślisz o tym, mimo swojego stanu, jak dorobić. Jesteś zaradna i dasz sobie radę. Wszystko się ułoży, a jak maleństwo się urodzi, to zobaczysz, ze świat nabierze innych kształtów:))

Gość Brokulinka
Ja też jestem w ciąży i tez szukam sposobów na dorobienie. moze zna ktos jeszcze jakies sposoby na chalupnictwo?

Gość gość
NBR9e4bNtYDuy2rHRJ7fRDIf