Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronna les

jestem lesbijka i mam dziwna fantazje...jakas dziewczyna chetna?

Polecane posty

Gość bernadetttta 30
ty jestes chora czy co

Gość kama less
ronna les jesteś jeszcze chętnie z toba popisz, sama jestem lesbijką

Gość ronna les
kama--jestem na forum

Gość mariusz les
😘

Gość kama less
ronna les tez jestem i czekam n ciebie, wiesz nawet chiała bym sie spotkac

Gość ronna les
kama--a co sadzisz o tym zdjeci,bo ja mam fantazje zeby byc taka dziewczyna,ta na podlodze

Gość ronna les
kama jestes jeszcze?

Gość Paweł 55 l.
a jo co mom zrobic> tyż chciołbych być lesbijka jeno nie wim jak.

Gość fikuśna jagódka
Hej, dziewczyny - mnie się to zdjęcie nie chce otworzyć :( A co do tematu, lesbijką chyba nie jestem, ale 100% hetero też nie ;) Seks uprawiałam tylko z chłopakami, ale kiedyś jak byłam w liceum jeszcze razem z dobrą koleżanką zastanawiałyśmy się jak to jest jak kobieta z kobietą się całuje. No i kiedyś, ośmielone wytrąbionym winkiem przeprowadziłyśmy eksperyment. Skończyło się na tym że całowałyśmy się z języczkiem i po piersiach, rozebrane od pasa w górę. Sutki nam stały jak nie wiem co :D Dalej się nie posunęłyśmy, ale czasem jak się masturbuje to wyobrażam sobie że wtedy jednak poszłyśmy na całość i bawiłyśmy się swoimi psitkami. Zazwyczaj przy takich fantazjach mam niezły orgazm i nogi przestają mi drżeć dopiero chwilę później ;)

Gość ronna les
jagodka--zdjecie przedstawia dziewczyne która caluje stope innej dziewczynie

Gość kama less
fikuśna jagódka jak to przeczytałam to aż mi sie mokrutko w majteczkach zrobiło, jejku chiała bym żebys mnie tak wzieła w twoje rączki mmm

Gość fikuśna jagódka
Mmmmm... Fajne ;) Kiedyś z kolegą się tak bawiliśmy, potem on poszedł w górę, przy kolanach zastanawiałam się czy dobrze robię, gdy był na udach odeszły mi już wszelkie opory. Ale myślę że z dziewczyną też bym się mogła tak bawić - zarówno jako strona czynna jak i bierna ;)

Gość ronna les
fikusna---chodzi o to ze ta dziewczyna lezy na podlodze i caluje jej stopy a ta inna jest na sofie,chcialabym miec takie ponizenie przed inna dziewczyna

Gość kama less
ja uwielbima to robić z kobietami tak mnie podniecaja jak nikt inny, chce sie związać tylko z kobietą na zawsze

Gość fikuśna jagódka
rona less - a zastanawiałaś się kiedyś nad poniżaniem w taki sposób że dziewczyna z którą to robisz ciągnie Cię na przykład za włosy, albo daje Ci po buzi lub siłą pcha dłonie w Twoje majtki? Ja czasem mam takie fantazje (w wersji z meżczyznami i kobietami), ale też nigdy nie wcieliłam żadnej z nich w życie :(

Gość ronna les
fikusna--z tym ciagnieciem za wlosy to tak,fantazjuje tez zeby inna dziewczyna prowadzila mnie na smyczy jak suke,a poznie zeby kazala mi calowac swoje buty obcasy i perelke,co o tym sadzisz jagodka?

Gość fikuśna jagódka
Kiedyś kolega mi tak zrobił - całowaliśmy się, on ręka w moich majtochach, ja manewruję przy jego rozporku. Nagle on zabiera moją rękę ze swojego kroku, słyszę rozpinany rozporek, nagle czuję że złapano mnie za włosy i kolega bezczelnie przesuwa moją głowę w dół, a tam sterczy już ze spodni i rozpiętych bokserek jego różowy przyjaciel :D I nie było przebacz... Nie było to pierwsze obciąganie w moim zyciu, ale tych emocji do dziś nie zapomnę. Na myśl że jakaś ładna dziewczyna całuje się ze mną, a potem podciąga w górę kieckę pod którą nic nie ma, spycha mnie w dół łapie za włosy i przykłada moje usta do swojej cipki robię się mokra :) Chyba zaraz będę musiała sprawdzić palcem jak bardzo :P

Gość no nide
tez marze o pieszczotach z dziewczyną i o tym aby pieścić jej cycuszki a potem,żeby mnie całkowicie zdominowała.jak na razie pozostaje i pomarzyć ale myślę,ze kiedyś to zrealizuję

Gość fikuśna jagódka
co do butów i obcasów, kręcą mnie - ale chyba wolałabym nagą stopę. Tj. na początku na pewno całowałabym i lizała stópki przez buciki, ale potem starałabym się je zdjąć. Wiem że to trochę psuję koncepcję dominacji :(

Gość no nide
bardzo podniecaj mnie kobiety w szpilkach

Gość fikuśna jagódka
no nide - a co Cię jeszcze podnieca? Mnie podobają się jeszcze pończoszki i pasy do nich (mam na ich punkcie bzika, nie potrafię się powstrzymać od kupienia kolejnych). Kręcą mnie jeszcze takie jednoczęściowe kostiumy jak były kiedyś. Taka trochę wersja aseksualna, ale zawsze sobie wyobrażałam że na pustym basenie dopada mnie jakiś chłopak, odsuwa mi trochę kostium w kroku i zaczyna się bawić moją małą.

Gość ronna les
calowac stope kobiety jak ma ponczochy,marzenie,lezec u jej stóp blagajac zeby dala mi perelke...szkada ze nie znalazlam takiej dziewczyny

Gość fikuśna jagódka
Mmmm... rona - mów mi tak jeszcze :) Prawie sobie wyobraziłam Ciebie u moich stóp, ubranych w czarne pończoszki ze szwem, czarnym pasem pod spódnicą do kolan i w szpilkach na niebotycznie wysokim obcasie ;)

Gość ronna les
fikusna-a co sadzisz o dog training?,gdybym ciebie zobaczyla tak ubrana,wierz mi,pelzalabym,czolgalabym sie u twych stóp jak prawdziwa suka i chetnie dala bym tobie smycz zebys mnie pooprowadzala po domu i tresowala,lubisz tresowac kobiete?

Gość fikuśna jagódka
rona - to brzmi nieźle, ale powiem szczerze - nigdy nie próbowałam takich akcji więc na 100% nie jestem w stanie powiedzieć czy gdyby do tego doszło podobałoby mi sie. Ale jak się czegoś nie spróbuje to się nie wie jak smakuje :P

Gość ronna les
fikusna---to wyobraz sobie taka sytuacje ty pani ja niewolnica twoja na smyczy,gola czekam na rozkazy,napisz czy chcialabys tak?

Gość fikuśna jagódka
ronna - z każdym Twoim wpisem coraz bardziej mi się wizja takiej zabawy podoba. Zaczęło mi się robić mokro. Napisz jakie jeszcze masz fantazje ;)

Gość chetna bi...
o matko dziewczyny czytam i czytam i juz jestem tak mokra,ze nie moge!! ronna badz moja suka.sama mysl o kobiecie przy moich stopach przyprawia mnie o dreszcze. mozesz napisac skad jestes? moze uda sie kiedys zorganizowac jakies spotkanie?co Ty na to?