Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela18lat

co z tym plamieniem??????

Polecane posty

Gość izabela18lat

hej date nasetpnego okresu liczy sie zawsze od ostatniego plamienia czy od normalnego okresu?? ostatnio normalny okres zaczol mi sie 44 dni temu, tydzien po nim dostalam takiego plamienia ktore trwalo okolo 2 tygodnie.. jak mam teraz policzyc termin nastepnej miesiaczki???

Gość izabela18lat
halloo jest tu ktos ;/ piszcie prosze..

Gość ERROR-NICK
Cykl liczy się od pierwszego dnia okresu a nie od ostatniego. Idź do lekarza ginekologa po tabletki na unormowanie cyklu :)

Gość ERROR-NICK
i nic nie licz bo nie wiadomo co to było za plamienie . idź do lekarza a wszystkiego się dowiesz .

Gość azabela18lat
ale ja pytam czy mam liczyc tez to plamienie co mialam 2 tygodnie czy nie?? bo jakbym tego nie liczyla to okres spoznia mi sie juz okolo 2 tygodni.. w ciazy na pewno nie jestem..

Gość ERROR-NICK
Masz jakies zaburzenia cyklu i nie ma co liczyc w takich wypadkach bo nie wiadomo czym było to plamienie tylko leciec do lekarza po tabletki i opowiedziec mu wszystko. Takie plamienia nie sa normalne .

Gość izabela18lat
bylam u lekarza i przepisal mi cos tam,ale nawet tego nie kupilam bo 2 dni pozniej skonczylo sie to plamienie i nie ma do dzis...