Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa111155555

czy warto z eks??!!

Polecane posty

Gość barbados wez sie zamknij
"A z tym przysłowiem jak suka nie da, to pies nie weźmie, to bym sobie darowała....zawsze jest winna kobieta! a mówią tak te babsztyle, które nic o zyciu nie wiedzą....prostacto i brak wiedzy." nikt nie mowi, ze to przyslowie oznacza, ze to kobieta zawsze winna do cholery!!!!!!! pies podchodzi, wacha, suka nie chce i koniec!!! to wszystko, moze facet zaczac od podchodow, a kobieta moze mu powiedziec, zeby spierdalal... a jak mu daje, bo chce podswiadomie - do czego sie autorka przyznaje, to nie pierdol tutaj, ze zaraz kobieta winna. BO TAK BYLO!

Gość nimfa111155555
mamy ok 30 lat, jestesmy dorosli a na imprezie to byl czysty przypadek nikt tego nie planowal... i to on do mnie pierwszy podszedl i gadska sie zaczela a potem to juz wiecie

Gość nimfa111155555
tak prawie 30 lat i takie akcje....

Gość trututu
z doświadczenia powiem Ci, że doszło do tego przez wzgląd na to co kiedyś was łączyło i nie licz, że z takiej przygody po latach coś wyjdzie. On napewno tę swoją kobietę "kocha" i jej nie zostawi, a Ty będziesz miała mętlik i uwierz mi, że źle że do tego doszło.

Gość disco disco ruchac sie
po 30 lat.......... zalamka.....

Gość o choleraaaaaaaaaaaaa
ja myslalam, ze wy macie 30 lat ale razem do kupy...... rece opadaja....

Gość jakmalowana
zwykły dupek, nie zawracaj sobie nim głowy ! / tego kwiatu to pół swiatu, a trzy czwarte niestety h*ja warte ;/

Gość nimfa111155555
prawda szkoda gadac !!!!!!!!! jestesmy siebie wartymi idiotami egoistami myslacymi tylko o wlasnych potrzebach

Gość no tak czas leciiiii
no jak ty masz ok. 30 to nic dziwnego, ze cie swedzi, bo pewnie chcialabys miec juz ulozone zycie. a tu dupa. i jeszcze swojemu eks zepsujesz, razem z nim, bo on tez gowno wartym gnojem jest.