Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia2102

Która sukienka na półmetek ?

Polecane posty

Gość agusia2102.
Jem kupę :classic_cool:🖐️

Jest to taka imprezka..Może być elegancko lub na luzie w klubie z piwkiem w ręku i fajną muzyką..W moim przypadku jest to impreza na którą ubieramy kiecki,zamawiamy sale,stroimy i jemy i pojemy :D

Nie mój styl :)Sukienki z allegro jeszcze nie przyszły,ale już kupiłam nową..Za bardzo się przejęłam opinią dziewczyn z tego forum :) Pozdrawiam

Gość jeśli autorka ma mniej niz18
ale dziecko ty nie masz raczej 18 więc:O niee chwal się tym ze "popojecie" bo to żalosne

Nie mam 18 ?W takim razie w której klasie robi się półmetek ??! Jestem 3 klasie Technikum więc proszę Cię nie wpieraj mi ile mam lat !Może Ci przesłać kopię dowodu co ?? Brak słów !

agusia2102 Jest to taka imprezka..Może być elegancko lub na luzie w klubie z piwkiem w ręku i fajną muzyką..W moim przypadku jest to impreza na którą ubieramy kiecki,zamawiamy sale,stroimy i jemy i pojemy Mój błąd ! Miało być ...zamawiamy salę,stroimy jemy i popijemy ! I nawet jakbym miała się napić jak świnia to nie należy do Twojego interesu ! Po co wytykasz komuś kto ile ma lat jak sama tego nie wiesz ? Po prostu sobie strzeliłaś ! Nie oceniaj,bo nie wiesz .. Pozdrawiam ..