Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna8888

DO GRUBIUTKICH,OKRĄGLUTKICH...

Polecane posty

Gość sympatyczna8888

hej...chcialam sie podzielic z wami moim spostrzezeniami ktore zauwazylam...wiekszosc z was narzeka ze jestescie za grubi itp...ale ja zauwazylam ze osoby puszyste sa naprawde bardzo fajnymi ludzimi:) tylko niestety malo kto to dostrzega:( sama jestem chudzielcem ale znam kilka ograglejszych osób nawet takich ze spora nadwaga i dla mnie to sa cudowni ludzie...mili sympatyczni...skorzy do pomocy...wiec nie rozumiem dlaczego otyli sa tak dyskryminowani!!czy jest tu moze ktos kto ma taki problem?licze na to ze topic przetrwa...pozdro dla grubasków :D

Gość sympatyczna8888
heeeloooooołłłł nie tu zadnych grubasków? :o

Gość ja powiem tak
popieram Twoją wypowiedź w 100 %...sama jestem osobą mającą wagę w normie ale w moim otoczeniu jest parę osób puszystych i są to cudowni ciepli ludzie mam nawet koleżanką z dość sporą nadwagą ....kiedyś z nią walczyła ale efekty były takie że raz chudła później znowu tyła itd....i o dziwo dla innych znalazła cudownego faceta przystojniacha z niego że nie jednej by szczęka opadła do tego dobrze sytuowany .....teraz są małżeństwem mają 2 cudownych dzieci a on zapatrzony w tą swoją grubaskę że aż pozazdrościć ...ale facet docenił w niej właśnie inteligencje i ciepło jakie wokół siebie od zawsze roztaczała

Gość Misiek84
Ja jestem puszysty i lubie siebie takiego :)

Gość wiesz cos w tym jest
spotkalam na swojej drodze mnostwo grubasow :D i wiekszosci byly to osoby pelne zycia, radosne, dusze towarzystwa. Niestety jestesmy narodem, ktory nie potrafi zaakceptowac ludzkiej innosci ... przec co te osoby sa szykanowane, wysmiewane ;/

tu już nie chodzi o to jakimi są ludźmi ale dlaczego społeczeństwo dzieli ludzi n :-grubych i chudych -bogatych i biednych itp.......... nie możemy wszyscy być..ludźmi?:):)

Gość a ja lubię puszyste
mają wyszcze (o wiele)libido niż suche wieszaki

Gość sympatyczna8888
to że grubaski śmierdzą w lato mi nie przeszkadza.Tzn między fałdami skóry mają odparzenia i pocą sie.Ale jak sie umyją to jest ok :-)

Gość sympatyczna8888
ja wczoraj ogladal film chyba na 1 pt sprawa wielkiej wagi czy cos takiego...ogladalam od polowy ale byl o dziewczynia ktora w ramach jakiekgos projektu robila eksperyment wlasnie dlaczego ludzi otyli sa dyskryminowani...przebrala sie za wlasnie taka otyla i poszla na impreze byla w srod swoich przyjaciol ktorzy ja lubli jak byla chuda oczywiscie nie poznali jej dopiero potem jak zaczely padac przykre slowa z ich ust to sie ujwanila...ech przykre troche...moim zdaniem nie liczy sie wyglad a to co jest w srodku...

Gość sympatyczna8888
ten wyzwj to podzyw!!!!!!!!!!

Gość sympatyczna8888
lubie mieć przyjaciółki grubaski bo na ich tle wyglądam na ładną :-)

Gość Misiek84
Jestem dużo przy kości i zapewniam Cię że nie zdarzyło mi się nikogo zaszczycić przykrym zapachem - bo to nie zależy od wagi tylko od dbania o siebie. W pracy natomiast mam kilka szczupłych osób którzy potrafią przez 2 tygodnie nie wyprać ubrania pracowniczego - to jest dopiero masakra :]

Gość moja koleżanka
prowadziła kiedyś badania socjologiczne i jednym z zadań jakie dostała było przeprowadzenie badań jak ludzie postrzegają innych od siebie i właśnie mini wzięła na tapetę osoby puszyste oprócz normalnych ankiet wpadła na pomysł zalogowania się na czat jako osoba puszysta a następnie jako osoba szczupła no powiedzmy o normalnej wadze i wiecie co wykazały jej badania z czatu że w 80 % miała większe powodzenie na czacie jako puszysta jak jako szczupła oczywiście zadawała pytania dlaczego akurat puszysta itd.....w większości faceci odpowiadali że właśnie takie kobiety uwielbiają że doceniają w nich ciepło a i że mają większe libido jak szczupłe prawda wygląda tak że wielu facetów nie potrafi sie przyznać że w takich kobietach gustują z obawy przed wyśmianiem przez kumpli itd....

Gość sympatyczna8888
wez dzieciaku odjedz z tad i sie pode mnie nie podszywaj bo to wkurzajace jest zreszta pisz co cchesz moj iloraz inteligencji jest wiekszy od twojego wiec nigdy bym sie nie znizyla do twojego poziomu zeby tak napisac :P

Gość niestety musze sie z wami
zgodzic ... Polskie spoleczenstwo = 0 tolerancji. Ludzie nie moga zrozumiec, ze czasami ludzie kochaja nadmiar swojego ciala :) Rok temu wazylem 120 kg !!! Obecnie po wielu wyrzeczeniach, znalezieniu przyczyny otylosci (niedoczynnosc tarczycy), leczeniu, odowiedniej diety ... waze 75 kg :D I chce mi sie smiac. Wczesniej czulem sie wysmiewany, ludzie mna gardzili, dziewczyny nie zwracaly uwagi. Gdy chcialem podjac prace, gdzie byl bezposredni kontakt z klientem, oczywiście mnie nie zatrudniono. Obecnie dziewczyny o dziwo sie za mna ogladaja, a nawet zagaduja !!! Prace znalazlem raz dwa ... Szkoda, ze ludzie nie potrafia docenic wnetrza czlowieka tylko patrza na jego OPAKOWANIE ;/

Gość sympatyczna8888
tak naprawde to sama jestem tlusciochem i pasztetem, żre pół kilo schabu na godzine

eech....ja sie staram wlasnie przytyc i nic caly czas waga stoi w miejscu dlatego czasami zazdroszcze tym ktorym tak latwo na wadze sie przybiera tylko ze dla nich to problem a u mnie jest na odwrot :o ale i tak mówie STOP DYSKRYMINACJI!!!

Gość Misiek84
A twoj partner jest puszysty czy szczuply?

mój partner nie jest chudu napewno wazy z jakies 94 kg ale jest niski..nie jest otyly ale puszysty ma spory brzuch po ktoym kocham go calowac:) tyleczek tez ma spry i grybiutkie uda ale kocham go takim jakim jest

Gość łojessu
po kałdunie go całujesz ? a po jajach też ?

Gość meeeeeshia
wiecie co ja kiedys weszlam na czata jako grubaska i mialam tyle chetnych do pogadania ze w szoku bylam:) faceci lubia grubaski ale sie ich wstydza bo to jak z motorynka fajnie sie jezdzi kiedy kumple nie widza