Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaaa9

kupic prezent doktorowi?

Polecane posty

Gość annaaa9

pewien dr na uczelni poszedl mi na reke, nie wpisal mi dwoi z egzaminu tylko zamiast 5 (ktora dostalam z poprawy) wpisal 4 - dzieki temu mam stypendium , dodam ze uchodzi za osobe b.twarda i trudna do przejscia, kupilybyscie mu cos w zamian za to ? jesli tak to co? doradzcie

Gość kjdfdh
Podziękuj serdecznie, wystarczy, no chyba że Ci wystarczy to możesz mu dać czekoladę albo jakiś drobiazg

Jakiś bardzo maleńki, subtelny dowód wdzięczności. Może jakieś maleńkie, bardzo wysokiej jakości czekoladki? Generalnie nic większego nie wypada.

Gość czekoladki to super
pomysł- idz do jakiegos cntrum handlowego tak są te belgijskie czekoladki. Kup kilka i niech ładnie zapakują w małe pudełeczko. wystarczy wraz ze słowem dziękuję:)

A ja bym jednak nie oszczędzała. Kupiłabym jakiś drobiazg, np. stylowy kubek. W sklepie internetowym myin.pl można znaleźć dużo takich fajnych, eleganckich rzeczy, które przypadną do gustu każdemu doktorowi :-)

Gość anooo
Myślę, że serdeczne podziękowanie wystarczy, to dla niego aż takim wielkim problemem nie było, żadna dodatkowa praca, czy czas, więc 2 razy powtórzone dziękuję wystarczy.

Gość Rychuuuuuuuuu
Ostrożnie z takimi prezentami. U mnie na uczelni większość wykładowców przyjmowała prezenty, ale jeden facet strasznie sie obraził i zaczął na nas krzyczeć. Dobrze jest dowiedziec się od innych studentów, czy Twój doktor w ogóle przyjmuje jakiekolwiek upominki.

Gość raczej frajerka
kubek doktorowi? prosze cie...

ja uwazam ze prezent za wpisanie oceny si enie nalezy, w koncu to nie byl twoj opiekun projektu czy cos gdybym ja miala kupowac kazdemu wykladowcy prezent za wpisanie oceny... poza tym moze na twojej uczelni nie obowiazuje wpisywanie dwojek do indeksu albo nie ejst brane pod uwage przy liczeniu przy sredniej

Gość Rychuuuuuuuuu
Dejzi wszędzie reklamuje te kubki i myśli, że ktoś się na to nabierze :O Poza tym dopiero teraz zauważyłam, że ten topic jest stary. Dejzi go odgrzebała (podobnie jak ten z Mikołajkami) żeby tylko zareklamowac ten sklep :O Żenada :O