Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim bez pardonu

Jak wy się zabezpieczacie?

Polecane posty

Gość anonim bez pardonu

Czy wystarczą wam tylko tabsy?

Gość alfabetagama
ja tabletki i gumki.

Gość kass20
a ja same tabletki

Gość anonim bez pardonu
No właśnie ja też i tablet i gumka, ale ostatnio pękła i chłop mój dostaje bzika czy aby w ciąży nie jestem :/

Gość multimedia
ja tylko gumki, tzn. moj maz a od 5 miesiecy zrezygnowalismy z zabezpieczenia bo chcemy dziecko i nadal nie widac ciazy :-(

Gość kurczeniewiemm
chyba po to się bierze tabsy żeby nie używac prezerwatyw. Co wy poszaleliście??? Tabletki szkodzą ale jednak dobrze zabezpieczają

Gość alfabetagama
a krwawienie dostajecied zawsze w ten sam dzien?boja ostatnio bylam chora i nie wiem jak spodziewac sie krwawienia.czy jak nie pojawi sie w 4 dniu to sie denerwowac czy nie;/

Gość anonim bez pardonu
Do tej pory było ok, dostawałam zawsze na czas i mam nadzieję, że przez najbliższe 5 lat tak pozostanie ;)

Gość alfabetagama
a czy krwawienie dostajecie zawsze w tym samym dniu?bo ja bylam ostaaaaatnio troszke chora i wszyscy mi mowili ze pewnie w ciazy jestem.,zestresowali mnie i teraz jak nie dostane 4 dnia,to bede sie denerwowac;/

Gość kurczeniewiemm
to chyba cudem byś w ciąże zaszła..... Z samą prezerwatywą ciężko wpaść chyyba że się źle używa, a tabsy to prawie 100% zabezpieczenia

Gość alfabetagama
no wlasnie ja tez tak sadze.ale jak slyszy sie glupie teksty od kilku osob,ktore nie maja pojecia ze biore tabletki to juz czlowiekowi sie samemu wszystko ryje;/

Gość kass20
bez sensu .... tabsy się bierze po to by zrezygnować z gumek;/ żeby była to pełna przyjemność... albo tabsy albo gumka ale nie rozumiem tych które biorą to i to..;/ przecież tabletki są po to by je same stosować... no oczywiście nie na początku brania.. ale bez przesady.. ja po 5 dniach brania tabletek (pierwszego opakowania) kochałam się z narzeczonym i skończył we mnie.. i jakoś w ciąży nie jestem... a jak mielibyśmy korzystać z gumek to nie trułabym się prochami ... bo po co?

Gość garfieldowa
Używałam tylko tabletek przez 6 lat, w ciążę nie zaszłam. Prezerwatywę stosuje się dodatkowo tylko wtedy, gdy skuteczność pigułki może być obniżona (Np. przy przyjmowaniu antybiotyku lub zwymiotowaniu tabletki).