Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gipsgrypsbips

czy kos zdjal gips przed czasem

Polecane posty

Gość gipsgrypsbips

zdjelam gips powinnam miec 3 tyg(skrecona kostka) a po 2 sama sciagnelam chdoze juz bez gipsu 3 dni i zawsze na wieczor mi napuchnie troche czy to normalne?

Gość hahaha przeczytałam
czy ktoś zjadł gips przed czasem i chciałam zapytać, kiedy jest czas na zjedzenie gipsu :) 🖐️

Gość AP AP AP AP
Jezeli Ci puchnie to chyba nie dobrze... Sama mialam noge w gipsie i oj, co ja w nim nie robilam... skakalam, biegalam (szybciej niz bez gipsu:D ), tanczylam nawet. Ale nie zdjelam go, tylko nosilam 3 tygodnie. Mysle,ze zle zrobilas. Chcialas byc madrzejsza od lekarza. Idx znowu do lekarza i powiedz,ze gips Ci sie polamal czy cos takiego i zeby zrobil Cie przeswietlenie... i zbadal noge.

Gość Jaaa-
Ja zdjęłam. Zrobili mi tak ciasny że szok. Noga mi ciągle puchla i bolało jak cholera. No więc miałam go może 24 godziny. Później zwyczajnie sama usztywniałam nogę kiedy miałam większe wysiłki. I wszystko jest ok.

Gość magdola1
Witam!!! Mam gips od palców do 3/4 łydki, czy jest mozliwe (fizycznie) zdjęcie gipsu samemu i czym to zrobić? Niech ktoś odpowie proszę, nie chcę eksperymentować czy dam radę czy nie, nie chcę z rozdziabanym do połowy gipsem jechać do lekarza , muszę wiedzieć na 100 procent. Dziekuję za odpowiedzi!